-
5 Puslapiai
- 1
- 2
- 3
- →
- Paskutinis »
Kokį šokoladą labiausiai mėgstate? :)
07 kovo 2005 - 12:15
As begalo megstu juodaji Karunos :essen :nyam
Labai nemegstu su razinom :fear
Labai nemegstu su razinom :fear
07 kovo 2005 - 11:34
Labiausiai megstu Karuna ir princa, o vaikams labai patinka Karunos poretas ?okoladas.Visi?kai nepatinka baltas ?okoladas.U?sienieti?ki ?okoladai, palyginus su lietuvi?kais, man labai sintetiniai atrodo.
07 kovo 2005 - 03:02
As labiausiai megstu malta koreta sokolada "Shoko time" atrodo vadinasi. Oi kaip dabar uzsinorejau :nyam
08 kovo 2005 - 05:34
labiausiai megstu karunos juoda su riesutu idaru, vaikinas visada zino ka reikia parnesti, kai nori pasigerint :rolleyes:
labai nepatinka koreti.
pats blogiausias variantas koki tik isivaizduoju butu - baltas, koretas, su razinom. weeeeeeeee.
labai nepatinka koreti.
pats blogiausias variantas koki tik isivaizduoju butu - baltas, koretas, su razinom. weeeeeeeee.
08 kovo 2005 - 10:22
Citata
As labai megstu Shogettensokoladus dar labai patinka Princas (pieniskas arba pieniskas su resutais) su razinom ir as nemegstu
Na mano skonis kaip kicules, dar shoco time megstu, labiausiai balta. :wink:
10 kovo 2005 - 09:29
Labiausiai patinka Karuna su riesutais, arba Princas :pack2_thumbup[1]: Dar patinka Manija ir Siesta.
15 kovo 2005 - 08:37
Labiausiai miegstu MILKA, vadinasi atrodo austrishkas, sistra pastoviai parveza ish vokieciu.
16 kovo 2005 - 11:23
Tiesa pasakius , kas saldu tas skanu ! :pack2_thumbup[1]: :nyam
Pasilepinti megstu su Fazer sokoladu, ar Karunos , tik kuo daugiau ir didesniu riesutu. :grin:
Pasilepinti megstu su Fazer sokoladu, ar Karunos , tik kuo daugiau ir didesniu riesutu. :grin:
22 kovo 2005 - 08:48
man patinka princas su cielais rie?utais arba jogurtu, grietinele. Snikersai, dar du, manija, tiko. Juoda valgau tik jei kas vai?ina (o ko nesuvalgius :hm: ), bet pati niekad neperku.
Pasidalinti šia tema:
-
5 Puslapiai
- 1
- 2
- 3
- →
- Paskutinis »

Pagalba