Gal kas žinot paprastą ir skanių spurgų receptuką?
Dukterėčia dėl jų pamišus, tai pačios išsikeptume :rolleyes:
Puslapis 1 iš 1
Varškės spurgos
28 gruodžio 2007 - 09:35
As darau taip...
1.Kokius 3 kiausinius gerai istrinu su puse stiklines cukraus.Kas megsta saldziau,daugiau cukraus.
2.Beriu vaniles.
3.Kepimo milteliu sauksteli.Arba sodos sauksteli nugesinu kokiuose 2 saukstuose grietines.Arba soda nugesinu su actu.
4.Dedu 3 pakelius varskes ir rankomis sutrupinu,kad nebutu gumuliuku.
5.Miltai.Minkau.Nedarau labai kietos teslos.Kai rankomis suku burbuliukus,jas miltuoju vis tiek.
6.Kepu tarp daug aliejaus.Iskepus dar cukraus pudra pabarstau
1.Kokius 3 kiausinius gerai istrinu su puse stiklines cukraus.Kas megsta saldziau,daugiau cukraus.
2.Beriu vaniles.
3.Kepimo milteliu sauksteli.Arba sodos sauksteli nugesinu kokiuose 2 saukstuose grietines.Arba soda nugesinu su actu.
4.Dedu 3 pakelius varskes ir rankomis sutrupinu,kad nebutu gumuliuku.
5.Miltai.Minkau.Nedarau labai kietos teslos.Kai rankomis suku burbuliukus,jas miltuoju vis tiek.
6.Kepu tarp daug aliejaus.Iskepus dar cukraus pudra pabarstau
28 gruodžio 2007 - 09:40
Na aš laiku nesulaukiau atsakymo, tai dariau sudėjus kelis receptus į vieną, bet labai panašiai kaip zmonikė.
Tik viską į vieną sudėjau, tris kiaušus, du pokelius varškės, vanilinio cukraus ir kepimo miltelių, ir darėm ne apvalias spurgyte, o susukom pagaliuką ir jį sujungėm, nu žodžiu gavosi spurgos su skilute viduj
Dukterėčia visas beveik jau surijo :singer:
Tik viską į vieną sudėjau, tris kiaušus, du pokelius varškės, vanilinio cukraus ir kepimo miltelių, ir darėm ne apvalias spurgyte, o susukom pagaliuką ir jį sujungėm, nu žodžiu gavosi spurgos su skilute viduj
Dukterėčia visas beveik jau surijo :singer:
28 gruodžio 2007 - 09:54
As anksciau kociodavau.Su didesne stikline spausdavau rutuli,o su mazesne rutulyje rutuliuka.Bet nebezaidziu taip...
28 gruodžio 2007 - 10:04
Oi ne ne aš tai tiek nesiterliojau. Tarp ranku tiesiog dešrytes darėm ir jas sujungėm galais. Ir viskas.
28 gruodžio 2007 - 10:27
Aš tau mažam puodelyje verdu. turiu tokį vieną, kuriame tik aliejuje verdami patiekalai gaminami.
Pasidalinti šia tema:
Puslapis 1 iš 1

Pagalba