Užkandžiai tinkantys vežtis i gamtą ir ne tik
30 gegužÄs 2008 - 10:00
Sveikos, labai noreciau pasisemti daugiau ideju, ka butu galima pasigamint keliaujant i turistini zygii ar siaip poilsiaujant gamtoje.
As dazniausiai darau desreles keptas tesloje, "sageles", kepta duona...
http://i5.photobucket.com/albums/y181/Sonatabliu/Skanestai/PICT29651.jpg
"Sagos"
Šiek tiek iškočioti atšildytus sluoksniuotos bemielės tešlos lakštus, suvynioti dešreles (aš sujungimo vietą dar patepiau plaktu kiaušiniu, kad neatsiklijuotų) ir supjaustyti skrituliukais. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 210 C įkaitintoje orkaitėje 10 12 min.
As dazniausiai darau desreles keptas tesloje, "sageles", kepta duona...
http://i5.photobucket.com/albums/y181/Sonatabliu/Skanestai/PICT29651.jpg
"Sagos"
Šiek tiek iškočioti atšildytus sluoksniuotos bemielės tešlos lakštus, suvynioti dešreles (aš sujungimo vietą dar patepiau plaktu kiaušiniu, kad neatsiklijuotų) ir supjaustyti skrituliukais. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 210 C įkaitintoje orkaitėje 10 12 min.
30 gegužÄs 2008 - 10:07
Dar klasiką yra butikai. Tik jų aš niekad jau nebetepu sviestu, o tiesiog supjaustau mėsą, duoną, į kitą indelį sudedu daržoves(agurkus, pomidorus, paprika ir t.t.). Taip netgi liepiau uošviam sudėti mūm per vestuves į gamtą.
30 gegužÄs 2008 - 01:55
Indrute, May 30 2008, 11:07 AM, pasakė:
Dar klasiką yra butikai. Tik jų aš niekad jau nebetepu sviestu, o tiesiog supjaustau mėsą, duoną, į kitą indelį sudedu daržoves(agurkus, pomidorus, paprika ir t.t.). Taip netgi liepiau uošviam sudėti mūm per vestuves į gamtą.
Sitai, tai kas be ko. Mes irgi jau senai nebetepam sviesto, nes jis istyzta, feeeee :hihihi:
30 gegužÄs 2008 - 05:43
Tada turbūt reiktų puodo ir virt sriubą su mėsa, nors gal žuvienė labiau tiktų... :wub1: o užkandžiam sūris, rūkyto kažkas, vištiena.. asmeniškai aš namie kažkiais gaminimais nebais užsiimčiau, nebent kokių krabų lazdelių pasikepčiau...o gamtoj viskas sueina ir kuo paprasčiau tuo skaniau :flowers:
30 gegužÄs 2008 - 06:40
Ai jeigu ilgesniam laikui tai daug ką galimą pasikepti ant laužo. ir žuvis, ir vištieną, ir daržovės. Ir bulvės keptos su sviestu niam niam.
Dar desertai pvz: pralupti bananą vieną dalį iki pat galo, tada prikamšyti šokolado plytelių, uždengti su ta dalim žievės, susukti į folga ir kepti žarijose.
Dar desertai pvz: pralupti bananą vieną dalį iki pat galo, tada prikamšyti šokolado plytelių, uždengti su ta dalim žievės, susukti į folga ir kepti žarijose.
11 birželio 2008 - 08:25
mano seimyna i kliones prasosi cebureku ir as ju didele gerbeja tik kad truputuka laiko uzima kol su jais issivartai :victory: Mano receptukas :400 g varskes ,du kiausiniai ,dvi stilklines miltu ir minkom o jei varske sausa tai truputuka vandenuko kad issiminkytu ir tesla i maiseli ir i saldytuva maziausiai pora val .Farsiuka svoguniukus prieskoniukus apkepinu ir i puoda dar patroskinu .Na ir toliau kocjoju ir kepu -labai skanu . O idomu kokius jus kepate ceburekus mm...
12 birželio 2008 - 08:33
2 kiausiniai,druska,pakelis varskes,kefyras,miltai.nuo kefyro kiekio priklauso teslos kiekis.O i vidu dedu tik farsa arba farsa su maltais grybais(apkepinus su svogunais ir prieskoniais).
08 sausio 2009 - 10:06
Siandien isbandziau toki receptuka :Pievagrybius nuplaunam ir istraukiam kotelis (labai lengvai jie issisuka )pamirkom i kiausinio plakini ir i dziuveselius ir apkepinejam .Idaras :pievagrybiu kotelius susmulkinam ,smulkinta kumpeli ir svoguniukus -viska apkepiname ir karstus pilame i apkepintu pievagrybiu skylutes .Terliones tikrai yra -visi pirstai aplimpa bilinkaip :wub1: ,bet tikrai labai gardu ir tikrai graziai atrodo -tokie grybukai pupso .Nespejau nupaveiksluot nes jau ir neliko :wub1: ,bet tai tik buvo bandymas ,neuzilgo darysiu tokius gimtadieniui tai reikia tik nepamirst nupaveiksluot .O gal kas rysites pabandyti ir greiciau nuotraukyciu pamatysime -atrodo tikrai graziai ir stalas bus puosnesnis .

Pagalba