Ieškuosiu pirkti :D
vakar parvežiau namo, aja jai kaip išgyrė :D Tikrai labai skanus :flowers:
:ps: Kur pati pirkai keptuve?
Naminiai sausainukai
03 rugsÄjo 2011 - 08:56
Mano pažįstama turguj pirko tokią formą - keptuvę kaštonams, riešutams, grybukams. Jos būna specialiai tam padarytos, apie tokią turbūt Snape kalbi. Ta draugė labai mėgsta tokius dalykėlius, dabar ieško formos voveruškoms, ir tokia dar būna.
03 rugsÄjo 2011 - 10:20
As pirkau sita keptuve is sito psl.
Kicule, dar jie per daug sviezi buvo kada atsiveziau, jiem dar riekejo pastoveti viena diena. Ir idaras si kart per skystokas buvo, sviesto daugiau det reikejo, bet as vis pagailiu kad kuo maziau kaloriju butu :geda:
Kicule, dar jie per daug sviezi buvo kada atsiveziau, jiem dar riekejo pastoveti viena diena. Ir idaras si kart per skystokas buvo, sviesto daugiau det reikejo, bet as vis pagailiu kad kuo maziau kaloriju butu :geda:
04 rugsÄjo 2011 - 11:45
Mmmmm čia vaikystės sausainukai :pana2: Prisimenu mama dažnai prikepdavo grybukų, konkorėžių, meškiukų, mmm kaip skanu, vaišindavau visas drauges kieme :D Net seilė nutyso...
Bet kiek turėjom tų formėlių-keptuvių, kažkodėl išmetėm :hm: O šiaip ir aš kiptik neseniai turguj mačiau tokių pat keptuvių ;)
Bet kiek turėjom tų formėlių-keptuvių, kažkodėl išmetėm :hm: O šiaip ir aš kiptik neseniai turguj mačiau tokių pat keptuvių ;)

Pagalba