Pereiti prie turinio
uogyte

Guliašas

Rekomenduojami pranešimai

Gal kokiu geru receptuku turit? :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aha susigundei ir tu pagamint, kaip pakviečiau visus į svečius. Ne rimtai, NERA, atvažiuok dar yra, ir jeigu patiks pasakysiu receptuką :)


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Aha susigundei ir tu pagamint, kaip pakviečiau visus į svečius. Ne rimtai, NERA, atvažiuok dar yra, ir jeigu patiks pasakysiu receptuką

tai gal tu kada pas mane atvaziuok :geda:

bu man su tuo velniuku tik aplinkui eina pasivaikscioti, toliau niekaip :hm:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oi gal per vėlai, bet rašau receptuką.Taigi guliaša darau taip:

Imu kumpi, supjaustau mažais gabaliukais ir pakepinu keptuvėja. Tada mėsyte sudedu i puoda, pripilu vandes kad ją apsemtu ir verdu, maždaug 40 minučiu, ant labai mažos ugnies. Tuo metu pakepinu morka su svogūnais. Sudedu pakepinta morkas su svogūnais i puoda, pridedu prieskonių ir toliau troskinu. Vandes jau neturėyu būti labai daug. Paskui pridedu kečiupo, ir vėl šiek tiek patroškinu. O ant galo, nedideliam puoduke vandens, ištirpinu 2 šaukštus miltų ir supilu į troškinį. Kaip viską sutrauke išjungiu.

SKANAUS

:grin: Tikslių matų nežinau ir pati, viskas priklauso iš kokio kiekio mėsos darau.


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Panašiai darau guliašą, kaip ir Indrė.Tik morkos nenaudoju, tada vaikai nevalgo.

Mėsą kepinu iki rudumo, tada dedu svoguno,pabarstau miltais,dar pakepinu.Pilu vandenį ir uždengtą troškinu, kol mėsa suminkštėja,tada dedu druskos ir porą lauro lapų.


Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.