Pereiti prie turinio
Snapė

Faršas

Rekomenduojami pranešimai

Na pasidalinkit savo patirtimi. Ką gaminate iš faršo? Na kotletai aišku, bet irgi įdomu kaip juos darote. O galbūt ir dar ką nors gaminate?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as visada i farsa sutarkuoju pomidora...mane drauge ismokino, kuri pas graikus restorane dirbo...tikrai labai pagerina farso skoni...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su faršu gaminu bulvinius blynus.Į keptuvę pilu bulvių tarkių,tada rankom nulipintą faršo blynelį ir ant viršaus dar tarkių.Gaunasi panašūs į cepelinus.

Į faršą dedu tik prieskonių ir smulkiai pjaustyto svogūno.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. Isverdu farsa su prieskoniais, pries baigiant virti nusunkus vandeni idedu truputi sviesto, pomidoru tyreles ar koncervu, grietineles, svoguno ir cesnako. Tik visko ne per daug kad farsas neliktu skystas.

 

2. Padarau bulviu kose tik su trupuciu pieno ir sviesto. Nepersistenkit, kad neliktu riebu.

 

3. I bleka dedu farsa isklaidydama po visa dugna, an virsaus tolygiai bulviu kose, uztarkuoju surio ant viso pavirsiaus ir kepu orkaitej, neaukstoj temperaturoj.

 

Is tikro jei darote didesne porcija tai geriau sluoksniuoti lelis kart, jei plonytis tai gana viena.

 

Nu labai jau skanu :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kitas

 

Farsa paruosiu kaip pries tai, punkete 1.

Sumaisau su virtais makaronais, dadedu visko is akies, t.y.grietineles, ar sviesto, pjaustytu ir luptu pomidotu koncervus, ar prieskoniu, kad nebutu sausas. Galit su farsu virti ir pievagrybiu. Uzsitarkuoju surio pries valgant. Italiskas spagetti bolognese. Yra specialus bologn. padazas, bet man toks greiciausias ir pigiausias.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nusiperku vafliu dideliais lakstais.

Farsa pataisau su visokiais prieskoniais .

Pasidarau is miltu , pieno ir kiausiniu + druska ( kaip blynams ) tesla. Tystancios grietines tirstumo.

Viena vaflio laksta aptepu farsu ir uzdedu kita ant virsaus .

Gerai prispaudziu ir supjaustau gabaliukais (pvz. 4 x 5)

Juos po to pamirkau blynu tesloje ir kepu .

Iskepa labai gretai. Valgome su keciupu ir majonezu. Cia kaip kam patinka. Galima prisikepti daug svogunu, sumaisyti juos su pomidoru padazu ir susluoksniuoti kepsniukus. Vieni sako , kad primena ceburekus ,kitiems , kai sumaisau su svogunais kvepia kepta zuvimi. :essen Skanaus!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nusiperku vafliu dideliais lakstais.

Farsa pataisau su visokiais prieskoniais .

Pasidarau is miltu , pieno ir kiausiniu + druska ( kaip blynams ) tesla. Tystancios grietines tirstumo.

Viena vaflio laksta aptepu farsu ir uzdedu kita ant virsaus .

Gerai prispaudziu ir supjaustau gabaliukais (pvz. 4 x 5)

Juos po to pamirkau blynu tesloje ir kepu .

Iskepa labai gretai. Valgome su keciupu ir majonezu. Cia kaip kam patinka. Galima prisikepti daug svogunu, sumaisyti juos su pomidoru padazu ir susluoksniuoti kepsniukus. Vieni sako , kad primena ceburekus ,kitiems , kai sumaisau su svogunais kvepia kepta zuvimi.  :essen  Skanaus!

 

 

Kaip įdomiai :hm: . O kepi keptuvei, ar verdi aliejui?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Tuos kepsniukus kepu keptuveje. Tik aliejaus daugiau ipilu.

 

 

Nu reiks pabandyt kada :hm:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet kaip tas faršas iškepa būdamas tarp vaflių? Va to aš nesuprantu.

Kicule, aš jau daug metų pati nedarau tešlos, kaip tik atsirado matingos mišinys tešlai :hm:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nusiperku vafliu dideliais lakstais.

Farsa pataisau su visokiais prieskoniais .

Pasidarau is miltu , pieno ir kiausiniu + druska ( kaip blynams ) tesla. Tystancios grietines tirstumo.

Viena vaflio laksta aptepu farsu ir uzdedu kita ant virsaus .

Gerai prispaudziu ir supjaustau gabaliukais (pvz. 4 x 5)

Juos po to pamirkau blynu tesloje ir kepu .

Iskepa labai gretai. Valgome su keciupu ir majonezu. Cia kaip kam patinka. Galima prisikepti daug svogunu, sumaisyti juos su pomidoru padazu ir susluoksniuoti kepsniukus. Vieni sako , kad primena ceburekus ,kitiems , kai sumaisau su svogunais kvepia kepta zuvimi.  :essen  Skanaus!

jau skaniai skamba reiks rytoj pabandyti.

 

Bet kaip tas faršas iškepa būdamas tarp vaflių? Va to aš nesuprantu.

Kicule, aš jau daug metų pati nedarau tešlos, kaip tik atsirado matingos mišinys tešlai

 

 

 

įtariu kad faršas riebaluose kaip ir išverda nes sakė kad daugiau riebalų įpila

 

 

aš taai dar kepu iš faršo zuikučius kartais juos įdarau džiovintomis slyvomis, kartais sūriu apdėlioju bulvėmis ir į orkaitę.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nusiperku vafliu dideliais lakstais.

Farsa pataisau su visokiais prieskoniais .

Pasidarau is miltu , pieno ir kiausiniu + druska ( kaip blynams ) tesla. Tystancios grietines tirstumo.

Viena vaflio laksta aptepu farsu ir uzdedu kita ant virsaus .

Gerai prispaudziu ir supjaustau gabaliukais (pvz. 4 x 5)

Juos po to pamirkau blynu tesloje ir kepu .

Iskepa labai gretai. Valgome su keciupu ir majonezu. Cia kaip kam patinka. Galima prisikepti daug svogunu, sumaisyti juos su pomidoru padazu ir susluoksniuoti kepsniukus. Vieni sako , kad primena ceburekus ,kitiems , kai sumaisau su svogunais kvepia kepta zuvimi. :essen Skanaus!

Darau ir as tokias bulkutes,blinukus-kepniukus, net nezinau kaip pavadynti. Laaabai skanu

Indre, jei pati nenori daryti tesla, galima nupirkti tesla blynams parduotuvej :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.