Pereiti prie turinio
Snapė

Šašlykai

Rekomenduojami pranešimai

nusiperka pačio pigiausio bonkelę ar skarbonkę ir užpila kad apsemtų, va šiandien krūtinėlę marinuoju aluj, tai apie kg krūtinėlės (dvi išeitų) supyliau puse butelio alaus ir įdėjau prieskonių "SALDVA medžiotojų prieskonių mišinys" , ir truputį pipirų, ryt pasakysiu ar skanus šašlykas <_ ai kepsim namie elektrin ant lau skaniau gaut :unsure:>

 

na atrodo tikrai super ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na, gal kas atradot vėl naujų, gerų receptų marinuoti mėsytę?

 

Mes (t.y. dažniausiai vyras, nes "ne bobom šašlus marinuot" :sird1: )tai dabar marinuojam visad taip pat, visi pirštus apsilaižydami ryja, nes kaip pas tikru armėnus :flowers: kadangi tikras armėnas atskleidė paslaptį kaip daryti.

O gi visai sako paprastai, mėsa, druska, svogūnai ir pipirai, ir prieskoniai. Klausiu kokie, sako nu kur močiutė kalnuose surenka :flowers:

Aš nebūčiau aš, kad jo neužlauščiau, kad parveštų ir man tų prieskonių mišinio, iš armėnijos, močiutės surinktų.

 

Na tai va, pasirodo visa paslaptis prieskoniuose, bet tokių LT nusipirkti be šansų, nes tokie ir neauga, ir mišiniai net nepanašūs(pasak mano grupioko, to armėno).

 

Ir svarbiausia, svogūnai ne pjaustyti, o sutarkuoti su bulvine tarką, kad gautūsi košelė tik, bet jau akys verkia kol pritarkuoji tai :sird1: reik beveik 1:1 t.y. kiek mėsos kg tiek ir svogūnų :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal žinot kokių desertų ant laužo keptų? :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Indrute, svogūnams paversti į košelę naudok techniką :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mes kai siltas oras tai kiekviena savaitgali kepam ka nors ant lauzo :flowers:

isduosiu paslapti kaip mes ruosiam mesyte :sird1:

saslykus marinuojam vien svogune tarkuotam per bulviu tarkavimo masina, dar dedam pipiriuko ir druskytes, o kepam ant groteliu ir baigiant kept is vienos puses uzdedam raugino agurkiuko pjaustyto, paprikos pjaustytos ir lasinuku , nu zinokit kaip skanu :sird1:

paskui dar marinuojam pomidoru sultyse (va dabar as taip sonkauliukus uzsimarinavau rytojui ), tai pridedu visokiausiu prieskoniu, cesnakiuko, svoguniuko ir uzpilu (kad neapsemtu) pomidoru sultimis, irgi super gaunasi, mesyte tokia minksta :sird1:

o sparniukus arba kulseles kai marinuoju, tai tik aluje, irgi visokiu prieskoniu, daug daug cesnako ir tamsaus stipresnio alaus, ir marinuoju beveik para laiko, jie tada tokie tamsus palieka, o kai kepa tai labai alum kvepia :flowers:

jei kas bandysit- nesigailesit :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Indrute, svogūnams paversti į košelę naudok techniką :rolleyes:

 

Kaip suprast? :geda:

Aš ir naudoju techniką, tarkuoju svogūnus su bulvių tarkavimo mašina, nu kaip kad cepelinam ar bulviniam blynam bulves tarkuoju. Gal dar ką gudriau galimą ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na man kai reik košę padaryt, tai smulkintuvą tokį turiu uždarą, kažkas panašaus kaip kokteiliams darytis, sumetu svogūnus ar ką kitą ir palaikau pora sekundžių ir košė... ir jokių ašarų.. nes uždaras indas...man jis gerai, jei darau kotletus ir pasitaiko, kad nevalgo svogūno... sutarkuoji ir skonis geras ir net neįtaria, kad jis ten yra :rolleyes:

 

 

va radau, turiu tokį...

 

http://www.elektromarkt.sk/images/Philips%...na%20HR2860.jpg

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

A matai, tu čia aparatą gerą kažkokį turi, per bulvių tarkavimo mašiną, tai žinai viskas vistiek atvirai išeina :rolleyes:

Aš pvz į kugelį ar blynus bulvinius irgi taip pat svogūnus sutarkuoju :geda:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mes irgi kepam "girtus" saslykus. Kiek isbande, tai sitie patys skaniausi,minksciausi. Geriausia butu sprandinebet kai dabar jos tokia kaina,tai labai gerai tinka ir mente, ir kiaulienos kumpis. Mesyte supjaustom degtuku dezutes dydzio gabaliukais. I ja iminkom smulkintuvu sutrinta dideli svoguma, saslyku prieskonius ( naudojam santa marija) , keleta pomidoru ( tik kai buna savi gerai sunoke paminksteje pomidorai) supjaustom ir taip pat iminkom. Uzpilam 0.5 l alaus ( rygstesnio) ir gerai ismaisom. Saslykai turi but apsemti. Tikrai labai minksti ir skanus

 

Antroj vietoj su majonezu

 

trecioj su actu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sprandine svogunai prieskoniai ir rugpienis bet ne kefyras ,nors pora val maziausiai duot pastovet tai tikrai pigus paprastas receptukas o kas labiausiai patinka kad mesyte gaunasi sultinga ,kas jau paragavo tikrai buvo nustebe kad taip paprastai ir tikrai skaniai .Siulau pameginti

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jazau čia tiek receptų, tai tik spėk perkepti visus :victory:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.