Pereiti prie turinio
vaidoska

Mūsų koliažai -2

Rekomenduojami pranešimai

atsirado norinciu... tai idedu cia saldainiu popieriuka galima parsisiusti

is stai cia

jis ten tik formatas ir lenkimo linijos, be apipavidalinimo ir be fono. tikiuosi viskas aisku bus kaip ten ka daryti. liniju beje tu atspauzdinus neliks :lol:

o sampano etiketes tai suarhyvuotos stai cia

jei kas nesisiuncia sakykit.

beje atsiprasau, kad idejau cia, bet nesugalvojau kur butu galima juos ideti.

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

fedca1007a60t.jpg

va cia ir pademonstruoju ir galite sau prisitaikyti... jis tinkamo dydzio ;)

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
atsirado norinciu... tai idedu cia saldainiu popieriuka galima parsisiusti

is stai cia

jis ten tik formatas ir lenkimo linijos, be apipavidalinimo ir be fono. tikiuosi viskas aisku bus kaip ten ka daryti. liniju beje tu atspauzdinus neliks <_>

o sampano etiketes tai suarhyvuotos stai cia

jei kas nesisiuncia sakykit.

beje atsiprasau, kad idejau cia, bet nesugalvojau kur butu galima juos ideti.

iskarto klausimeli turiu o kokios saldaines?nu pagal ismatavimus ar Fortuna kokia ar Nomeda?

aciu ....nes jau bandau... :schmoll:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fortunos forma tinka, bet geriau daryk su tokiom saldainem kur yra dar videje papildomas popieriukas(blizgutis), Meska siaureje, Extra. Nes sokoladas persigeria ir lieka riebalines demes :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labutis.Mazai bepadarau ka.egzaminai ir savu krikstyn rupesciai paspaude.

Vaiku krikstynoms dariau va tokius kvietimukus.Aisku jie susilanksto kitaip.cia tik internetinis variantas.

mini-krikstatevimscopy.jpg

cia jau padarytas

mini-DSCF1565.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labutis.Mazai bepadarau ka.egzaminai ir savu krikstyn rupesciai paspaude.

Vaiku krikstynoms dariau va tokius kvietimukus.Aisku jie susilanksto kitaip.cia tik internetinis variantas.

mini-krikstatevimscopy.jpg

cia jau padarytas

mini-DSCF1565.jpg

Evas, labai gražu :mirksiukas: Ale, žiūriu, kad ne mane vieną krikštynų džiaugsmeliai ir rūpestėliai aplankė :mirksiukas: , aš va jau antra savaitė niekaip krikštynuko (laikraštuko) neišgimdau :rolleyes: (jau visai nedaug liko, bet pabaiga pati sunkiausia)

Evas, o tu kvietimukus spausdinaisi pati ant spec. popieriaus, ar nešei kažkur, kad atspausdintų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Evas, labai gražu :mirksiukas: Ale, žiūriu, kad ne mane vieną krikštynų džiaugsmeliai ir rūpestėliai aplankė :rolleyes: , aš va jau antra savaitė niekaip krikštynuko (laikraštuko) neišgimdau :flowers: (jau visai nedaug liko, bet pabaiga pati sunkiausia)

Evas, o tu kvietimukus spausdinaisi pati ant spec. popieriaus, ar nešei kažkur, kad atspausdintų?

as tai nebepaslenku nieko.o tiek esu visko primascius. :mirksiukas:

vaziavau i klaipeda ir spausdinaus copy1 centre.na kokybe tai laaabai gera.jauciu tn ir kitka spausdinsiuos,pati spausdintuvo tai neturiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as tai nebepaslenku nieko.o tiek esu visko primascius. :mirksiukas:

vaziavau i klaipeda ir spausdinaus copy1 centre.na kokybe tai laaabai gera.jauciu tn ir kitka spausdinsiuos,pati spausdintuvo tai neturiu.

aišku, ačiū :mirksiukas: , aš irgi planuoju Copy1 spausdintis (be to, ten dar ir vienas pažįstamas dirba, tai gal kažkiek pigiau gausis). Atsiprašau už offopic, bet kiek mokėjai už 1 spalvoto lapo atspausdinimą, jei ne paslaptis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aišku, ačiū :mirksiukas: , aš irgi planuoju Copy1 spausdintis (be to, ten dar ir vienas pažįstamas dirba, tai gal kažkiek pigiau gausis). Atsiprašau už offopic, bet kiek mokėjai už 1 spalvoto lapo atspausdinimą, jei ne paslaptis?

na nelabai brangiai manau.is abieju pusiu 4 lt be poros centu.tik tiek kad uz brokus irgi moketis reik :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokie grazus kvietimuka :victory: i,gaila kad as tokiu nemoku daryti tai kriksto teveliai liko be kvietimuko :flowers:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasakiski darbeliai, Azen :flowers: :) :flowers:

labai dekui :flowers:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.