Pereiti prie turinio
salama

santuoka is reikalo

Rekomenduojami pranešimai

Nesuprantu to teketi is reikalo, gal tiksliau prisidirbau reik prisiimti atsakomybe. As tekejau be jokio reikalo ir dziaugiuosi, kad nereikejo pilvotai sedeti per savo vestuves. Tuoktis reiktu ne is del atsakomybes, o del apsisprendimo , su zmogumi gyventi bendra gyvenima. :)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Teisingai, @Sesute@ :hihihi: Mes taip pat galvojome tuoktis, kai suzinojome, jog laukiuosi, bet is tiesu to norejome del kitu zmoniu, o ne del saves..Kartu esame virs 5 metu ir planuojame tuoktis tada, kai turesime tam pinigu, kad galetumem iskelti tokias vestuves, kokiu norime patys, o ne kokias isivaizduoja kiti zmones :pikta_pana:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kodėl nesusirašot tyliai tyliai, o paskum jau didelė vestuvė bažnyčioj kai pinigėlių bus? :wub1:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas is to, kad susirasysim, juk zmones matys, nebus taip, kad nuslepsim..Be to cia Airijoje sunkiau sutvarkyti dokumentus, jei jau susituokei ir viskas, jiems neidomu, kad veliau sugalvojai baznycioje atnaujinti izadus :wub1: Man atrodo ir Lietuvoje ne lengviau, cia tik Amerikoje viskas daug laisviau, kas liecia si klausima :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei jau reikalas prispyre gal ir reiktu teketi. nors siuolaikinis jaunimas kaip ir neskuba. (esu jauna bet senu paziuru) ;))) na daug mano draugiu tekejo su pilvais tad nei as smerkiu ju ei ka . tiesiog draugaujant tempti guma ir laukti kol teks zenytis is reikalo tai neveetetu MANAU :preved:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as su savo dabartiniu vyru gyvenom nesantuokoj,kai as pastojau,mano anyta labai prase,kad mes susirasytume bent civilinej metrikacijoj,bet mes to nenorejome.O vestuves iskelem tada kai suneliui susejo metukai,kartu padarem ir vestuves ir krikstynas ir visi liko labai patenkinti ;) :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siais laikasi niekas is reikalo nebesizenija, as tam tikrai nepritariu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tokios santuokos formos nesuprantu...

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.