Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Tėvų susirinkimai

Rekomenduojami pranešimai

tikiuosi mano vaikais nebus tokie kaip aš ir neslėps kada tėvų susirinkimai, mano mama maždaug nuo 10 klasės apie tėvų susirinkimus sužinodavo tik jiems praėjus :flowers: būdavo baisu kad prišnekės kad prastai mokausi, o dabar suprantu jog blogai dariau kad slėpiau :lol:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visada einu. O kai tenka savo auklėtinių tėvus kviestis- dažnai nusiviliu. Va, kalbėjom apie šimtadienį, ten juk ir piniginiai dalykai, ir kitokie reikalai, tai iš 21 atėjo 5 tėvai. Du iš jų- kolegos, dirbantys toj pačioj mokykloj. O specialiai visiems tėvams SMS išsiuntinėjau. Tai tik 3 dar paskambino ir pasiteiravo. Kitiems tas pats...

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada visuose susirinkimuose dalyvauju,nes man rūpi viskas kas liečia mano vaiko gyvenimą mokykloj.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.