Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Priklausomybe nuo interneto

Rekomenduojami pranešimai

O kai darbas susij?s su inetu ,tai ...arba gali sau leisti daug laisvo laiko ,kad nedirbt paeiai fizi?kai tai irgi nei?vengiamai visi keliai veda a ineta :rolleyes:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano buvimas forumuose ir paeiame i-nete nesiekia net meto, nes taip jau susikloste, kad tik pernai rugseja leidau sau toka malonuma, nors kompa turiu jau gal dvylika meto. "Prasirgau" pagreitintu tempu visas kompiuterines priklausomybes ligas. Man eia pavyko gerai u?simir?ti, kai susiduriau su sunkia realybe. Taeiau dar nepripratau prie kitokio bendravimo. Jau patyriau keliuose forumuose, kad tarkim nera?o ilgesna laika koks man patik?s ?mogus ir suvokiu, kad tam ?mogui esu papraseiausiai niekas, o a? pati nepa?astu realiai ir kad man patiko tik ka?kieno rei?kiamos mintys, kurios gal but tebuvo ka?kieno kauke.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kad esu tikrai priklausoma nuo ineto :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? taip pat.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet juk taip gera gauti bendravimo dozę, ?ia pat niekur toli nepab?gant...Laiko tai daug sugai?tu, bet naujos pa?intys, ?domesnis laisvalaikio praleidimas su internete rastais bendramin?iais- visa tai daug vertingiau nei namie i?gaudytos dulk?s ar nudirbti rutininiai darbai.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? esu prisiri?us ne prie interneto, o prie ?monių, su kuriais kasdien bendrauju. Jie tampa tarsi ?eimos nariai, kurių pasiilgsti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A? esu prisiri?us ne prie interneto, o prie ?monių, su kuriais kasdien bendrauju. Jie tampa tarsi ?eimos nariai, kurių pasiilgsti...

Auksiniai ?od?iai :wub:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matyt esu priklausoma nuo interneto, nes negaliu lankytis re?iau nei kas tris dienas. Bet ir nebes?d?iu po keturias-?e?ias valandas kaip anks?iau. Laiky?iau tai lengva priklausomybe :lol:

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai suluzta kompas,tada tikrai pajauti interneto stygiu...Ir pradedi galvoti:kaip as anksciau ta informacija gaudavau? :P Dabar viens du ir randi...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau kad ligonis neesu.

tiesiog kai turiu laika tik tada interneta isijungiu o tada jau islisti sunku buna :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turbut jau priklausoma ,kai radau si foruma tai ir galvoju kaip cia pribegus iki siol nelabai man reikejo .

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu priklausoma :flower: mieliau palandziosiu internete, negu ziuresiu tlika :unsure:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.