Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Nosytė

Rekomenduojami pranešimai

Gal cia ne i tema, bet teko pabendrauti su angle mamyte, kurios kudikeliui 1 men. Buvo atsinesusi, tai man buvo sokas, tas vaikas tik su kojinytemis, kojos basos, marskineliai irgi trumpomis rankovemis, kepuryte tik nuo uodu. Zodziu pusnuogis kai as sedejau su treningu ir man buvo vesu. Pasirodo cia taip vaikus grudina ir sake, kad nera jiems jokiu slogu o jei serga tai labai retai.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tas pats Norvegijoje.Vaikai bet kokiu oru darzelyje laika leidzia lauke.Ten ir pietauja.Miega grupeje kas kur.Is pradziu drauge galvojo,kad bus sakes-sirgs ir sirgs-o nesirgo ne karto...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik mums tai labai keista, per daug bijome, nors gal pas mus ir klimatas visai kitoks....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Italijoj tas pats :coffee: Ankstyvas ruduo,mamyte eina su striuke,su salikais apsimuduriavusi (kaip Italai megsta),o vaikas gal kokiu 5men.kaliaskoj guli be kepures su sortukais ir plonu megstinuku!!! :bredis: Absurdas! :mirksiukas: Grudinimas vadinasi.... Debilizmas kazkoks!!!

Paskui tik ir matai gatvej kas penkta invalidu vezimelyje :angry:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neisivaizduoju tokio grudinimo visiskai.Vasara kai maziuke buvo vos keliu menesiu, gal tik kelis kartus buvau apvilkus sijonuku ir bodZiu,o taip visad su kelnytem,kojinytem,kepure,kad ausis uzdengtu ir dar dazniausiai megztuka uzvillkdavau :flowers:

O kas del nosytes,tai turim mes su ja problemu.Ir atrodo,priziuriu,plaunu vakarais su juros vandeniu kai neserga,nes pilna bubciu buna,bet daznai pulingos slogos kimba <_ turiu rusisku vaistu kurie pulius sutraukia po ju panaudojimo sloga taip daznai nebekimba.bet buna kad pasileidzia kraujas is nosies nei sio to :unsure: tai pradejom nisita tepaliuka nosytei naudot...padejo kazkiek.kai matau jog slogos arteja ant pagalves ir pokaiciui palasinu arbatmedzio aliejaus.ir paciai jisai labai padeda.bei i drekintuva ilasinu src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_super.gif" alt=":super:"> Bet kvepavimas sunkus buna,tai bijau kad nebutu kaip ir broliui adenoidai....Na ziuresim kaip cia su ta nosim toliau mums bus :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal cia ne i tema, bet teko pabendrauti su angle mamyte, kurios kudikeliui 1 men. Buvo atsinesusi, tai man buvo sokas, tas vaikas tik su kojinytemis, kojos basos, marskineliai irgi trumpomis rankovemis, kepuryte tik nuo uodu. Zodziu pusnuogis kai as sedejau su treningu ir man buvo vesu. Pasirodo cia taip vaikus grudina ir sake, kad nera jiems jokiu slogu o jei serga tai labai retai.

as kai gyvenu anglijoje tai man jau nenuostabu toki dalyka matyti- pas mus buvo vasario menesi labai daug sniego ir labai salta. o vaikai - mazuliuciai bega is pacio ryto i lauka nuoguteliai! be triusikeliu, be maikuciu. arba iseina vyresni vaikai-na gal kokiu 2-3 metu su trumpom rankovem ir su sortukais..... keistuoliai. siaip esu labai pries tokius dalykus, vaikucius reikia saugoti,o ne zalot. jie gal ir nesirgs sloga, kosuliu, gerklyte, bet jie protiskai atsilike, meningitiniai visi...... mane krato nuo anglisko jaunimo ir nuo ju teveliu!

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neisivaizduoju tokio grudinimo visiskai.Vasara kai maziuke buvo vos keliu menesiu, gal tik kelis kartus buvau apvilkus sijonuku ir bodZiu,o taip visad su kelnytem,kojinytem,kepure,kad ausis uzdengtu ir dar dazniausiai megztuka uzvillkdavau :flowers:

O kas del nosytes,tai turim mes su ja problemu.Ir atrodo,priziuriu,plaunu vakarais su juros vandeniu kai neserga,nes pilna bubciu buna,bet daznai pulingos slogos kimba <_ turiu rusisku vaistu kurie pulius sutraukia po ju panaudojimo sloga taip daznai nebekimba.bet buna kad pasileidzia kraujas is nosies nei sio to :unsure: tai pradejom nisita tepaliuka nosytei naudot...padejo kazkiek.kai matau jog slogos arteja ant pagalves ir pokaiciui palasinu arbatmedzio aliejaus.ir paciai jisai labai padeda.bei i drekintuva ilasinu src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_super.gif" alt=":super:"> Bet kvepavimas sunkus buna,tai bijau kad nebutu kaip ir broliui adenoidai....Na ziuresim kaip cia su ta nosim toliau mums bus :(

mano vienu pazistamu suneliui ir daznai slogele buna- tai gydytojai uzdraude naudot juros vandeniuka. sake,kad jus tik dirginat is gilumu ta slogyte ir nosyte, galite ir suzaloti..... neleido.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano vienu pazistamu suneliui ir daznai slogele buna- tai gydytojai uzdraude naudot juros vandeniuka. sake,kad jus tik dirginat is gilumu ta slogyte ir nosyte, galite ir suzaloti..... neleido.

Tai kaip tada ja isvalyt?Pati nosies nepucia.neiseina jai,tik su burna papucia :flowers:

kiek skaiciau butina ir drekint ja,tam ir yra nisita purskalius bei tepaliukas....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat esu girdėjus kad dažniau negerai naudot juros vandenį ( Tik tada kai sloga yra) :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as ta esu girdejusi, ir kad aplamai jei daznai yra valoma nosyte tai viduj kazkas pazeidziama (skleroze man ankstyva :flowers: ) na valydami dirginam dar labiau ir sloga tik uztesiama, ilgiau negyna, gali pasidaryti chroniska...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai kaip tada ja isvalyt?Pati nosies nepucia.neiseina jai,tik su burna papucia :flowers:

kiek skaiciau butina ir drekint ja,tam ir yra nisita purskalius bei tepaliukas....

kai mano mergyte buna slogyte (jinai irgi nemoka pusta) as purskiu vaistukus nuo slogos skirtus jos amziaus vaikuciams- niekada nenaudojau ta juros vandeniuka.... yra ivairiausi vaistukai,(geriami) kurie isvalo nosyte.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na galetu tos nosies nevalyt.Bet kad vaikas nepraalsuoja.Kaip uzmigs...Negerai ir tie vaistukai yra.Mes ju kaip tik nenaudoajm.Tik kai tikrai nemaza sloga yra.Pulinga....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.