Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Nosytė

Rekomenduojami pranešimai

Prieš miega ar jei jau vaikas kvepuoti negali,tai manau tikrai reikia išvalyti su juros vandenuku.

bumbasi, o ka dar nauduojate nuo slogos?

Man labai patinka Umckalor lašai (geriami) :flowers: Tik brangoki ( bet užtenka tikrai ilgam).

Čia jie tipo kaip homeopatinis antibiotikas :flowers: Padeda ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Prieš miega ar jei jau vaikas kvepuoti negali,tai manau tikrai reikia išvalyti su juros vandenuku.

bumbasi, o ka dar nauduojate nuo slogos?

Man labai patinka Umckalor lašai (geriami) ;) Tik brangoki ( bet užtenka tikrai ilgam).

Čia jie tipo kaip homeopatinis antibiotikas :piktas: Padeda :flowers:

Umcalor turim.Per ziopluma kazkada viena po kito du buteliukus nusipirkau :swoon2: Bet nepadeda jisai.Bent jau as nematau pagerejimu.

Pulingai slogai dabar naudojam kazkoki rusiska vaista.Gydtoja rekomendavo ,tai parveze ji man.Padeda super. prie tai naudodavom tamponus- kovergolis ar kazkas panasasus.Nelabai jie mman.Ir dar kartis gydytoja gaminamus tokius gelsvus israsydavo.

Dauguma vibrocili naudodavo.Seniai jo nenaudojam.Paskutinis s... atsiprasant.

O siaip jei neprakvepuoja turim purskiamu kazkokiu vaistuku.Bet naudojam tik pries miega.O taip tai tik juros vandeniu praplaunam ir viska istraukiam.

Kaip jau sakiau po tu rusisku vaistuku pirmo panaudojimo,sloga suretejo :flowers: Ir padeda labai arbatmedzio aliejus.Tik labai brangus jisai.Bet ilgam uztenka...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.