Pereiti prie turinio
uogyte

Iš kokio miesto esate?

Rekomenduojami pranešimai

tap jau senai esu anglijoje-2metus beveik.bet greitai gristu i anglija mokslus baigineti :mirksiukas[1]:

tap jau senai esu anglijoje-2metus beveik.bet greitai gristu i anglija mokslus baigineti :mirksiukas[1]:

:mirksiukas[1]: o kaip tau anglijoje?senai esi cia?

:grin: ne,as dar neseniai cia,dar tik 6 men,bandau prasimust :D

bet cia pasiilikt gyvent tikrai nenoreciau,nelabai man anglija patinka kaip miestas,lietuvoj mieliau

CA76DKLF.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
:grin: ne,as dar neseniai cia,dar tik 6 men,bandau prasimust :D

bet cia pasiilikt gyvent tikrai nenoreciau,nelabai man anglija patinka kaip miestas,lietuvoj mieliau

man taip pat anglija kaip salis nepatinka,bet gyventi gal noreciau jeigu cia atsivesti tevus ir broli su sese-ju man labai truksta.lidetuva labai faina salis gamtos atzvilgiu,laisve buti gamtoje ir nemoketi nei cento uz tai...

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man taip pat anglija kaip salis nepatinka,bet gyventi gal noreciau jeigu cia atsivesti tevus ir broli su sese-ju man labai truksta.lidetuva labai faina salis gamtos atzvilgiu,laisve buti gamtoje ir nemoketi nei cento uz tai...

nu tai zinoma,kad visiems lietuviams cia truksta seimos,bet taip jau yra..o del gamtos tiesa tu cia sakai.cia anglijoj net nera kur nuvaryt,ne kaip lietuvoj :hm: :D

CA76DKLF.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu tai zinoma,kad visiems lietuviams cia truksta seimos,bet taip jau yra..o del gamtos tiesa tu cia sakai.cia anglijoj net nera kur nuvaryt,ne kaip lietuvoj :hm: :D

nuvaryt tai yra kur-pilna vietu,bet reik moket uz ivaziavima,negalima maudytis ezeruose-tik baseine.o lietuvoje laisve-sasl;ykus galima kjeptis,maudytis,sedeti ir dugti nors visa nakti nieks nieko nepasakys,o cia jau bauda gautume seniausiai..

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nuvaryt tai yra kur-pilna vietu,bet reik moket uz ivaziavima,negalima maudytis ezeruose-tik baseine.o lietuvoje laisve-sasl;ykus galima kjeptis,maudytis,sedeti ir dugti nors visa nakti nieks nieko nepasakys,o cia jau bauda gautume seniausiai..

jeeee,cia tai tiesa,as ir jau pasiilgau saslyku billedspyd.gif

biski kompas uzlinko,tai per daug prirasiau :hm: :D :D

biski kompas uzlinko,tai per daug prirasiau :D :D :D

CA76DKLF.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

biski kompas uzlinko,tai per daug prirasiau :D :D :D

man ir tai[p pat buna tai prirasau nezinia kiek :D oi kokia skani vistele pas tave ant iesmo :hm: as noriu tokios

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as gimus, uzaugus ir tebegyvenanti Kaune

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai buvo keista, kai susiruoseme su palapinemis prei ezero, tai reikejo issipirkti leidima zvejoti, pasistatyti palapine visiems metams, kuris kainavo 40 svaru, o ten tiek apribojimu, kad beveik nieko negalima daryti. Pagauta zuvi turi paleisti atgal i vandeni, lauzo kurenti negali tik barbekju gali issikepti. Tokiu kaip mes, poilsiautoju visai nemaciau, vieni zvejai ir zvejoja vienas prie kito, ant nedziu surasyti numeriai, kai po to issiaiskinome tai zvejybos vieta. Nezinau kaip kitur, bet ten gamta manes visai nesuzavejo. Zodziu idomu....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man tai buvo keista, kai susiruoseme su palapinemis prei ezero, tai reikejo issipirkti leidima zvejoti, pasistatyti palapine visiems metams, kuris kainavo 40 svaru, o ten tiek apribojimu, kad beveik nieko negalima daryti. Pagauta zuvi turi paleisti atgal i vandeni, lauzo kurenti negali tik barbekju gali issikepti. Tokiu kaip mes, poilsiautoju visai nemaciau, vieni zvejai ir zvejoja vienas prie kito, ant nedziu surasyti numeriai, kai po to issiaiskinome tai zvejybos vieta. Nezinau kaip kitur, bet ten gamta manes visai nesuzavejo. Zodziu idomu....

tai vat ir man tas nepatinka visai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man ir tai[p pat buna tai prirasau nezinia kiek :doh: oi kokia skani vistele pas tave ant iesmo :grin: as noriu tokios

je je,cool...yg93.gif

o as gimus, uzaugus ir tebegyvenanti Kaune

a_hello.gif

CA76DKLF.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu is Klaipedos. O pavydeti mums nelabai yra ko - prie juros bunam reciau negu daug kas mano.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Esu is Klaipedos. O pavydeti mums nelabai yra ko - prie juros bunam reciau negu daug kas mano.

nu tas tai tiesa,as irgi kai gyvendavau klp.tai labai retai nulekdavau prie juros yg144.gif

CA76DKLF.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.