Pereiti prie turinio
kicule

Sapnų pasaulis

Rekomenduojami pranešimai

Sapnu negalima priimti tiesiogiai-juos reikia moketi aiskinti.Siulyciau pernelyg nepasitiketi sapnininkais ir neuzsiciklinti laukiant ispranasauto ivykio-galit tiesiog isprovokuoti ji, nors sapnai to net neitare...

s010.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kas galetu reiksti?sapnavau pati blogiausia sawo drauga? :rolleyes:

mano naujas forumas www.fruktas.tinkle.lt - jame dar pilna klaidu ir dar nera vartotoju tad gal jus busite pirmieji forumo vartotojai mano..:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko. Matyt galvojai apie ji is vakaro

s010.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nieko. Matyt galvojai apie ji is vakaro

nu kad negalvojau liktais... :)

mano naujas forumas www.fruktas.tinkle.lt - jame dar pilna klaidu ir dar nera vartotoju tad gal jus busite pirmieji forumo vartotojai mano..:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

netikiu sapnų reikšme - mano atveju. niekas dar ką bebūčiau sapnavus neišsipildė, dažniau tai pasamonės vaisius. jei užmigsiu apie ką nors galvodama, tai mąstymai prasitęs sapne tik daug įdomesne forma, kartais visai linksma būna, kai apmąstai ką pasamonė sukombinavo.

o kad kitų sapnai pildosi, ar kažką reiškia, tai visai galimas dalykas ... bendradarbė prieš važiuodama tolimon (per visa Lietuvą) kelionėn (pas tėvus) sapnuoja kaip jai seksis ir dažniausiai taip būna. gal pati prisišaukia, kas ten žino :hm:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokie "tiesioginiai" sapnai labai reti. Dazniau buna uzslepta prasme ir, kaip jau sakiau, reikia moket juos aiskint. O kad visi retkarciais sapnuoja pranasiskus sapnus, irodyta tyrimais...

s010.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasirodo, Nemo ka?kieno tyrimais tiki...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiki, kai tie tyrimai atlikti ne "bobute sake" lygyje. Pvz. Dovzenkos instituto Kijeve

s010.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jetau prisiminiau , siandiena sapnavau, kad laukiuosi, matau save su dideliu pilvu, bet visa sapna gailejausi , kad turesiu ta vaikeli :susigedes:

kazi ka galetu reiksti???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oras keicias...menulio fazes...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oras keicias...menulio fazes...

...pilvo apimtis keieiasi...rubo dydis...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
jetau prisiminiau  , siandiena sapnavau, kad laukiuosi, matau save su dideliu pilvu, bet visa sapna gailejausi , kad turesiu ta vaikeli :grin:

kazi ka galetu reiksti???

Vienam sapninike radau kad matyt save nescia reiskia -kad gali planuot rimtus planus :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.