Pereiti prie turinio
Bambyna

Pirmas kartas...

Rekomenduojami pranešimai

Ar atsimenat pirmaji savo karta uz vairo, ka vairavot? kaip jautetes? Ir siaip kokie ispudziai? :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kazkaip labai ramiai, atsisedau ir nuvaziavau kur man reikejo, tik va tevai skambinejo kas puse valandos :doh

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmakart vairavau oranzini ziguliuka.Mokino vairuoti aerodrome.Labai nervino mama,kuri sedejo gale ir nuolat nerimavo bei panikavo:"Tik nelek.Atsargiai.Griovys.Stok,as islipsiu.Isleiskite mane..."Tada vaziuojant 40 greiciu,jau atrode greitai.Teisiu neturiu .Paskutinikart kai mokino,patyriau daug baimes,tai bijau lig siol.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane moke vairuoti su Golfu. Pirmakart va?iavau gal 20 min. Ta paeia gatve pirmyn ir atgal. Buvo labai keista. Instruktorius apsisuko u? mane, o a? buvau perbalus...

Antras kartas buvo labai baisus- i?kart teko va?iuoti Vilniaus gatvemis. Nenoriu prisiminti nei to pirmo va?iavimo, nei instruktoriau, ant kurio skunda para?iau ir ja atleido...(skundo buvo ir daugiau)

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? pirma kart kai atsisedau, tai va?iavau i? miesto ir va?inejau plentu pirmyn atgal (10km atstuma), labai bijojau, tai areiau kelkra?eio laikiausi, kas labai nervino instruktorio ir jis nuolatos reke :doh

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko tie instruktoriai tokie glu?ai?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano instruktorius buvo superinis. Tik po musu klases jis isejo i pensija. Dar ir dabar vis susiskambinam pasidalinti vargais ir dziaugsmais kaip sakoma.

Bet mano vairavimo pries istore ilga. Pradejau vazinet tikrai ne su instruktorium(kaip laikiausi teises jau vazinejau gerai).

Viena kart draugas sako ar moki vaziuot, nu kaip gi galima nemoket(nors buvau sedejus uz vairo tik du kartus ir tuos tik misko keliuku, dzukijoj...). Taigi, sedau uz vairo ir...i griovi. Aisku ne iskart, bet masina ant sono gulejo, o du ratai tiesiog ore sukosi. Bet aciu Dievui masinai nieko nepadariau....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma karta atsisedau uz vairo kai buvau nedidele mergaite, pas senelius nuvaziavom i vienkiemi tai vazinejau laukais, kai prisimenu tai juokas ima, o kaip mokinausi su instruktoriumi, tai niekaip nepavykdavo is vietos pajudet :96[1]: dabar juokinga bet tuo laiku vos nevergdavau, bet nepasimeciau ir viskas kaip ir neblogai, teises islaikiau is pirmo karto, nors baisoka buvo :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmaji karta tai teko pavazinet su motociklu... Tiesa nelabai pamenu bet buvau gal 12metu, bet patiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano pirma transporto priemone buvo mopeda, prisimenu visai neblogai sekesi. O kai pradejau vairuoti masina buvo "prisvilusiu blynu". Instruktorius moke vienaip, vyras aiskino dar kitaip, zodziu daug mokytoju turejau bet nesigailiu, viska ka suzinai ateityje prisireike.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as nuo mazu laiku buvau prie vairo :grin: is pradziu teciui ant keliu, jis buvo mano pirmasis instruktorius :wub po to kai tetis salia sededavo, galiausiai su tikruoju instruktorium o db pati :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma kart vaziavau su manojo mazda pries 14 metu dar nebuvom net susituoke bet labai patiko nuo tada ir vazinejaus kol viena kart issilaikiau ,kadangi musu policija gera tai vis issisukdavau svarbiausia visad vaziuodavau pagal taisykles

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.