Pereiti prie turinio
Deimante

kokios aukles ieskote

Rekomenduojami pranešimai

:laugh: :laugh: na taip,bet jau sunku butu tokia surast :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Matyt eia a? ant mandresniu u??oku, nes mano moeiutes drauges dar ir kaip I tanculkas varo, jei ka kreipkis? pora parupinsiu.. :laugh: :laugh: :laugh:

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar jos vaikus ?iureto? Paprastai tokios energingos moeiutes kitokio u?siemimo turi 'n' ir joms nera kada vaikus ?iuret.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o a? radau gera aukl? :clap: , ir gavosi, kad ji mano pa?istama :pack2_thumbup[1]:

:doh :doh joooo pasigyriau, ir ?tai tau ?pyga taukuota, jokia gera, nepatiko ji man :bigsmile: . asivaizduojat pradejo mane mokint kaip vaika auklet kaip maitint ir t.t :grin:

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:doh  :doh  joooo pasigyriau, ir ?tai tau ?pyga taukuota, jokia gera, nepatiko ji man :bigsmile:  . asivaizduojat pradejo mane mokint kaip vaika auklet kaip maitint ir t.t  :grin:

visdelto mama pati geriausia...sunku gera aukle rast... :)

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinoma,savaime aisku, :) kad mamos niekas nepekeis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai?ku, kad mama viso geriausia, bet jau labai priri?a prie namo, neamanoma kur nors nueit, net valandeliai :huh: , todel arba vien namai arba varai ten kur gali alist su ve?imu.... bet man retkareiais norisi pabut be vaiko :geda :geda gal esu bloga mama... bet norisi ir sau laiko :susigedes

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, bet juk yra darzeliai, bei valandines zaidimo aiksteles kur profesionalios aukles buna su jom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

darzeliai,tai puiki iseitis.bet tik tada kai vaias buna sulaukes tam tikro amziaus,mano nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o zaidimo aiksteles.. tarkim eini i grozio salona o vaikuti ten palieki... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tada gal ir palikti reikia,o gal paprasciausia rast kokia kita iseiti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet argi ten jam neadomiau, nei su kokia nusenusia aukle, kuri i?tisai ruko ir ma?as vaikutis turi sk?st dumuose... :piktas :piktas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.