Pereiti prie turinio
Deimante

kokios aukles ieskote

Rekomenduojami pranešimai

na taip,zinoma,kad idomiau..o jei aukle dar tokia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man tai baisiausia, kad negali zinot ka inai daro likus viena namuose... :doh

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip,nelabai kas.aisku negalima nuvertint aukliu,nes yra aukliu kurios yra tikrai geros ir patikimos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet nemanai, kad jos visos jau uzimtos ir saugiai laikomos seimose... :piktas :piktas :piktas

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tikriausia taip yra..bet viltis mirsta paskutine.gal dar yra kokia. :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kokius reikalavimus Juso ?eima kelia auklems?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ir prira?et :unsure: . tai truputuka a? ap?viesiu jus, o paskui patarkit ka man daryt. turiu dukra jei greit 5 metai, ji eina a dar?ela, bet turiu ir suno jam 8 men... , mano vyras i?va?iav?s. tai man jau atsibodo but tarp keturio sieno.... su aukle man nepasiseke.... o su kudikiu dar niekur nenueisiu.... nes ako per ma?as, ir be to jis jau pasidare mamyeiukas :doh :doh

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu ir prira?et :hm: . tai truputuka a? ap?viesiu jus, o paskui patarkit ka man daryt. turiu dukra jei greit 5 metai, ji eina a dar?ela, bet turiu ir suno jam 8 men... , mano vyras i?va?iav?s. tai man jau atsibodo but tarp keturio sieno.... su aukle man nepasiseke.... o su kudikiu dar niekur nenueisiu.... nes ako per ma?as, ir be to jis jau pasidare mamyeiukas :doh  :doh

tarkim mano drauge tai kai noredavo kur iseit viena pasibut (be vaikiuko) tai man keletai valandeliu palikdavo priziuret. Gal i tu pabandyk taip?

8men nera daug, bet jau ir nemaziukas ir manau kad kokia gera tavo drauge tikrai susitvarkytu :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu ir prira?et :) . tai truputuka a? ap?viesiu jus, o paskui patarkit ka man daryt. turiu dukra jei greit 5 metai, ji eina a dar?ela, bet turiu ir suno jam 8 men... , mano vyras i?va?iav?s. tai man jau atsibodo but tarp keturio sieno.... su aukle man nepasiseke.... o su kudikiu dar niekur nenueisiu.... nes ako per ma?as, ir be to jis jau pasidare mamyeiukas :doh  :doh

arba palik priziureti vaikeli savo mamai, kol stogas nenuvaziavo..sedint tarp keturiu sienu. :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu Deimante.palik priziuret mamai.

o mano reialavimia butu tik tokie kad pasirupintu gerai vaiku,nerukytu,nebutu nuobodi ri patyrus vaiku auklejime

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ka manot apie tai, ar aukles turetu 4-10 m. vaikucius vedziot po muziejius ir pan. istaigas. as to labai noreciau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o ka manot apie tai, ar aukles turetu 4-10 m. vaikucius vedziot po muziejius ir pan. istaigas. as to labai noreciau..

o as nenoreciau kad aukle su mano vaiku kur vaikstinetu :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.