Pereiti prie turinio
Deimante

kokios aukles ieskote

Rekomenduojami pranešimai

Kalbant apie aukles, tai ir mums sunku..Kazkaip nesinori svetimos imti, nes negali pasitiketi..maniskio tevai jau gana senyvo amziaus, tai jei ir paziuri, tik kelioms valandoms dienos metu, o mano tevai Lietuvelej, tai kaip ir nera galimybiu :this[1]: Turiu cia gera drauge itale, tai ji labai gerai sutaria su mano mazule, bet dabar menesiui isvaziavus, o cia kaip tik tu progu pasitaike, ir ner kam..velgi maniskis turi 2 seseris, tai jos kartais paziuredavo, bet dabar viena tik ka isikele i nama ir ten kaip visi namai turi laiptus, o mano mazge dbar pamisus del tu laiptu, tik lipt ir nulipt baisiai plesias :doh tai jau toji sesuo nebenori daugiau jos priziureti..nors man tai cia pasirode truputi kvaila, juk gali duris uzsidaryti ir salione sedeti, bet kad jau taip pasake, tai ka darysi :hm: O vel kita sesuo tai tik retkarciais gali paziureti ir tai turi butinai nuvezti vaika pas ja, o musu namuose tai nenori sedeti :doh zodziu ne kas :swoon2[1]:

Bet kazka teks daryti, nes kaip tik gavau pasiulyma dirbti menedzeres pavaduotoja pilnu etatu, tai dabar teks spresti, ar leisti mazule i vadinama darzeli, ar samdyti normalia aukle..tiesiog nebezinau :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.