Pereiti prie turinio
haski

Kai uzvaldo beprotiskas pyktis...

Rekomenduojami pranešimai

Sveikos,gal ne cia pataikiau,bet ryt mano gimtadienis,o mano vyras vakar mane pasiunte n..... Taugi siandien vakare noriu kur nors isvaziuot ir nezinau kada grisiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Sveikos,gal ne cia pataikiau,bet ryt mano gimtadienis,o mano vyras vakar mane pasiunte n..... Taugi siandien vakare noriu kur nors isvaziuot ir nezinau kada grisiu ;)

?e tau kad nori... :doh Nu ir dovanel? ateike vyras... :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gal ir geraiu viska isliet  :bee  jap..geriau :bigsmile: nuo siol sakysiu viska  tiesiai i akis :grin:  :laugh:

kartais nera labai gerai viska i?dro?ti ka galvoji. kartais reikia ir patyleti :)

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Sveikos,gal ne cia pataikiau,bet ryt mano gimtadienis,o mano vyras vakar mane pasiunte n..... Taugi siandien vakare noriu kur nors isvaziuot ir nezinau kada grisiu :hm:

Isivaizduoju kaip jautiesi :hm:

Gal turi kokia gera drauge, nuvaziuok pas tevus (jei kur netoli gyvena).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kartais nera labai gerai viska i?dro?ti ka galvoji. kartais reikia ir patyleti  ;)

na gal ir tiesa.. as arba jau per daug tyliu arba per daug viska sakau.. :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau ir su drauge isejus,ir pas mama, bet tai nieko nekeicia. Siandien pasakiau,kad daugiau neturiu jegu taip gyvent,tai jis pasake-skiriames. Nuejo i vonia maudytis,galvoju;viskas,isvaziuos. Bet poto atsisedo priesais,pasake,kad skirtis nenori ir tylejom gal 20 min. Taip nieko ir nenusprendem. Tai va tokia gimtadienio dovana :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Buvau ir su drauge isejus,ir pas mama, bet tai nieko nekeicia. Siandien pasakiau,kad daugiau neturiu jegu taip gyvent,tai jis pasake-skiriames.  Nuejo i vonia maudytis,galvoju;viskas,isvaziuos. Bet poto atsisedo priesais,pasake,kad skirtis nenori ir tylejom gal 20 min. Taip nieko ir nenusprendem. Tai va tokia gimtadienio dovana :grin:

Suprantu tave, kas dedasi dabar vidui :sird Laikykis :sird

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Buvau ir su drauge isejus,ir pas mama, bet tai nieko nekeicia. Siandien pasakiau,kad daugiau neturiu jegu taip gyvent,tai jis pasake-skiriames.  Nuejo i vonia maudytis,galvoju;viskas,isvaziuos. Bet poto atsisedo priesais,pasake,kad skirtis nenori ir tylejom gal 20 min. Taip nieko ir nenusprendem. Tai va tokia gimtadienio dovana :hm:

Nei ka pasakyti,nei ka patarti...Eia jau turi spr?sti pati...Klausyti savo ?irdeles... :sird

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oi a? tai pykeio niekad nelaikau. A? reksne esu :grin: , i?sirekiu, i?sirekiu ir man vel ramu. Ir vel a? myliu, galiu apsikabint ir pabueiuot. Tai mani?kis kol priprato prie to :doh , na bent jau ramu jam, kad nelaikau visko viduj, nes paskui jeigu pratrukeiau :doh ...

butent taip pat ir as darau-oi kaip faina kad cia galima rasti ir savo bendraminciu kai kuriais klausimais :pack2_thumbup[1]:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Buvau ir su drauge isejus,ir pas mama, bet tai nieko nekeicia. Siandien pasakiau,kad daugiau neturiu jegu taip gyvent,tai jis pasake-skiriames.  Nuejo i vonia maudytis,galvoju;viskas,isvaziuos. Bet poto atsisedo priesais,pasake,kad skirtis nenori ir tylejom gal 20 min. Taip nieko ir nenusprendem. Tai va tokia gimtadienio dovana :huh:

manau bandykit dar kart, siuo atveju skyrybos gal ir nera labai reikalingos....

gimtadienis zinoma ne koks, bet jei nenori skirtis vadinas rupi, o juk gal tuo metu buvo isiucio momentelis, o kaip zinia tokiom akimirkom visko galim prisneket....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei supykstu, stengiuosi bandyti issiaiskinti, bet jei dar labiau isiutina, tai nutylu ir nebendrauju..veliau pats ateina prasydamas pasikalbeti :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Da?niausiai prarandu kalbos dovan?,o tyl?ti a? galiu,jei reikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.