Pereiti prie turinio
oksana

oksana85, mano laimingiausios dienos :)

Rekomenduojami pranešimai

Labai grazi tavo dukryte, oksana85!!! I mamyte panasi!!! :super::sird::gele::mirksiukas:

Žinau, kad nieko nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
taip visas matau.o kai perkeliu i foruma tai nematau ne vienos.o perkelus is www.biteplius.lt nuotraukas visos matosi.tik tenais ribotas kiekis perkelimo.

45df11cfa95b6.jpg

45df12125d0d2.jpg

45df124e30f4d.jpg

45df12ac5926c.jpg

45df12e767712.jpg

45df1321ad87d.jpg

45df137181395.jpg

45df13ba42b49.jpg

OI KOKIA GRAZUOLYTE :mirksiukas:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

fainuole tavo dukryte :super::mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu mergaites labai uz komplimentus :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai graži mergytė. O nuotrauka, kur su akiniais nuo saulės :flower:

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors buvo rašyta,kad mažulė tikra tėčio kopija,bet man ir į tave labai panaši :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nors buvo rašyta,kad mažulė tikra tėčio kopija,bet man ir į tave labai panaši ;)

jinai pas mus misinukas,nera taip kad grinai i viena is teveliu butu panasi. :flower: :D

aciu odriva-su akinukais labai mandruole atrodo :( :super::hm:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oksana, kodėl manęs nepriimi į draugus one :flower: visai atsitiktinai tave radau :(

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oksana, kodėl manęs nepriimi į draugus one :super: visai atsitiktinai tave radau :hm:

Indrute tai kad as nebunu ten kur tu mane radai. anksciau buvau uzsiregistravusi,o poto atsiregistravau.ir dabar netgi negaliu ieiti savo slaptazodziais i ten :flower: tu geriau man i a.z. parasyk savo skype nika ir galesime pabendrauti :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute tai kad as nebunu ten kur tu mane radai. anksciau buvau uzsiregistravusi,o poto atsiregistravau.ir dabar netgi negaliu ieiti savo slaptazodziais i ten :flower: tu geriau man i a.z. parasyk savo skype nika ir galesime pabendrauti :(

eik tu, bet man lyg ir rodė kažkada kad tu online buvai :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
eik tu, bet man lyg ir rodė kažkada kad tu online buvai :(

tikrai ne.nebunu as tenais visai.viena karta buvau tai tik tada kai uzsiregistravau,o kai atsiregistravau tai nei karto nebuvau :super::flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

45eede01109ac.jpg

45eede2b0f70e.jpg

45eede63ba029.jpg

45eede8b95877.jpg

45eedec37a2aa.jpg

45eedef417341.jpg

45eedf377a09e.jpg

45eedf5d53bfb.jpg

STAI CIA NAUJAUSIOS NUOTRAUKYTES :blink: :lol: :hm: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.