Pereiti prie turinio
oksana

oksana85, mano laimingiausios dienos :)

Rekomenduojami pranešimai

dar kelios foto is musu kelioniu :hm:

1e8cb9ccfae7.jpg

32ab4f4d4297.jpg

2537586e5657.jpg

o cia su mano pussesere

fd7fa1722887.jpg

82a84e9a8263.jpg

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia is Londono

ca5ace702db7.jpg

c3e51c0265a8.jpg

0293a447a438.jpg

f31bec727397.jpg

2672cb763b85.jpg

6086a0ca6fd0.jpg

e525a63f9e91.jpg

c7f77da35142.jpg

2fb3b96f4fc9.jpg

e70c579214bb.jpg

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokios grazios ir siltos foto.....kaip as Tau pavydziu kad tu ten.....jauciu nostalgija pamacius Londona....eh....

labai pasakiska tavo seimynele.... :zv:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Saunu tave matyti oksana, grazios nuotraukytes.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kokios grazios ir siltos foto.....kaip as Tau pavydziu kad tu ten.....jauciu nostalgija pamacius Londona....eh....

labai pasakiska tavo seimynele.... :zv:

aciu ieka - as ir jauciu silpnuma Londonui- dievinu sita miesta- galeciau simtus kartu vaziuoti i ji, vaikscioti tom paciom gatvem, ziureti i tas pacias vietas....jauciu niekad nenusibostu. atsimenu visa laika anksciau svajojau nuvaziuoti i Londona (kai dar gyvenau su tevais ir kai net nemaniau kad kada nors gyvensiu Anglijoje)- tai buvo mano svajoniu miestas....ir liko iki siol....pasakisku miestu :sird1:

Saunu tave matyti oksana, grazios nuotraukytes.

aciu Ledi_x labai tau uz komplimenta :sird1:

lauksim kada gi tu pati pasirodysi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labi grazios nuotraukytes ,fainos atostogos oi kaip as noreciau man toks pavydukas :zv:

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
....Lepini mus Oksana, šiltais šeimos veidais, bei Londono grožybėm....8e8ae82be4cde99e103371cedcc6cac1.gif

aciu aciu :sird1:

Labi grazios nuotraukytes ,fainos atostogos oi kaip as noreciau man toks pavydukas :zv:

niu nepavydek- nera kuom pavydet ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eina sau koks grozis, zmoguciu ir vietu ;) Jau i tavo mergyte tai negaliu atsiziureti, jau tokia ji man fainuole :flowers: Kaip uzsimaniau i Londona dabar :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Eina sau koks grozis, zmoguciu ir vietu :wacko: Jau i tavo mergyte tai negaliu atsiziureti, jau tokia ji man fainuole :( Kaip uzsimaniau i Londona dabar :)

aciu mergytes :)

man ir patinka sitas miestas- labai grazus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokios mielos, šoltos ir gyvos nuotraukos :(

Kažkodėl nelieka abejonių kad diena praėjo blogai, nes iš visų veidų matosi kad buvo visiem gera....

O ta nuotrauka kur tavo puseserė, per vidurį tavo sesė ir tu, tai jūs visos trys toooookios panašios kad šakės :wacko:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.