Pereiti prie turinio
oksana

oksana85, mano laimingiausios dienos :)

Rekomenduojami pranešimai

kai tapsi pati mama tada nereiks zavetis,nes pati busi istverminga-pamatysi :grin: :pack2_thumbup[1]:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

442944f7eeb30.jpg

:sird :sird :sird

4429453399fb1.jpg

MAZULE EMILIJA POZUOJA :pack2_thumbup[1]:

442946458edc6.jpg

O CIA MAMYTE PASIRODE. :geda

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazios nuotraukytes :wub :pack2_thumbup[1]: linksmuole mazyle :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia fainulka mergyte :) o ir mamyte labai :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai aciu mergaites dar karta uz komplimentus :geda :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
442944f7eeb30.jpg

4429453399fb1.jpg

MAZULE EMILIJA POZUOJA  :pack2_thumbup[1]:

442946458edc6.jpg

O CIA MAMYTE PASIRODE. :geda

kaip fainiai pati geria :pack2_thumbup[1]: :sird o tavo kai pasiziuriu nuotraukytes, tai super atrodai (kiek supratau, tai cia be makiazo ir kaip graziai atrodai..as tai be makiazo tikrai ne kokia buciau :laugh: :geda )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

442946458edc6.jpg

Aha eia man net a Janifer Lopez net "u?ne?a" :susigedes

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kaip fainiai pati geria  :pack2_thumbup[1]:  :sird o tavo kai pasiziuriu nuotraukytes, tai super atrodai (kiek supratau, tai cia be makiazo ir kaip graziai atrodai..as tai be makiazo tikrai ne kokia buciau  :laugh:  :geda )

dekui nicole-tavo komplimentai visada buna super.taip cia esu be makiazo-labai retai namie dazausi.

Papildyta:

442946458edc6.jpg

Aha eia man net a Janifer Lopez net "u?ne?a" :susigedes

aciu-tikrai nera nieko panasaus su Janifer Lopez neturiu :laugh:

bet aciu uz tokius zodzius :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

4429476b5a1a2.jpg

na vat perkeliau savo mokyklines nuotraukytes kur joms ir pridera buti.cia visai neseniai buvau 12-toke,nes mokykla baigiau 2003metai.tai paziurekit kaip ilgai nesiojamos rusiskos uniformos pas mane mokykloje,ir iki siolei nesioja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na vat perkeliau savo mokyklines nuotraukytes kur joms ir pridera buti.cia visai neseniai buvau 12-toke,nes mokykla baigiau 2003metai.tai paziurekit kaip ilgai nesiojamos rusiskos uniformos  pas mane mokykloje,ir iki siolei nesioja.

Jezau, kur gi cia taip :o Labai graziai atrodai :pack2_thumbup[1]: , bet man tos rusiskos uniformos :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jezau, kur gi cia taip  :o Labai graziai atrodai  :pack2_thumbup[1]: , bet man tos rusiskos uniformos  :rolleyes:

KODEL NICOLE TAU RUSISKOS UNIFORMOS NEPATINKA? CIA AS ESU MOKYKLOJE.IR BUTENT GRAZIAI ATRODAU TODEL KAD SU JA ESU. :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
KODEL NICOLE TAU RUSISKOS UNIFORMOS NEPATINKA? CIA AS ESU MOKYKLOJE.IR BUTENT GRAZIAI ATRODAU TODEL KAD SU JA ESU. :laugh:

Ne del grozio turejau omeny..as matai truputi padukus buvau mokykloje :geda tai man ji labai nepatogi budavo, o kiek kartu ja suplesius ar sugadinus su kramtomaja guma :o :geda o paskui turedavau vaikscioti su tokia, nes jau mamai pabodo nuajas pirkineti..Gerai, kad nuo 6 ar 7 klases ju nebereikejo nesioti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.