Pereiti prie turinio
Bambyna

Avinukų klubas

Rekomenduojami pranešimai

Ne?inau kodel, bet budama jauna gedijausi, kad gimiau avino ?enkle. Toks netobulas, kar?tako?is, nesolidus atrode tas Avinas horoskopuose. Norejosi buti kokiu nors solid?iu Liutu ar paslaptingu Vandeniu. O dabar matau, kad man pagal apra?ymus labiau tinka Mergele. Kas per burtai. :rolleyes:

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Norejosi buti .... paslaptingu Vandeniu.

Sakai vandeniu , stok a mano kluba :rolleyes:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Adomu,avys moka plaukti? :bigsmile:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sakai vandeniu , stok a mano kluba  :bigsmile:

:bigsmile::bigsmile::bigsmile: Tik kaip apgauti prigimta?

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Adomu,avys moka plaukti? :huh:

manau kad moka :hm:

o ka jau cia sugalvojai? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat Enija norejo buti seniau "solid?iuoju vandeniu",tai ir susimaseiau.O ka?in vandens prisigerusios vilnos nenutraukto avies a dugna?... :) :laugh:

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maudytis reikia nusirengus,t.y. be vilnos,tada nenusk?s :bigsmile:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei kas nu?iures,tai dar kokia liga paskelbs... :laugh: Sakys,avys nupliko...Pripai?ys kokia "avio plikalig?"...

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prigimtine avini?ka teise yra ragais a vartus patrankyti, taip ir su tais norais. Mane u?knisa mano naturalus avini?kas prigimtinis bruo?as-lyderiauti. ?iaip lyg ir nenoriu, o prigimtis daro savo: jau ?iuriu, kad u?silipusi"ant baekos" ir jau kokia prakalba re?iu. Tai aptikusi susigestu ir varau a krumus. Tai koksai eia dabar buties dualizmas?

Man ka?kada ka?koksai astrologas sake, kad pas mane stipriai rei?kiasi ascendente esantis ?enklas, kuris persiritus per ka?koka ten am?iaus tarpsna tampa vis ry?kesnis ir ry?kesnis. Gal kas ?inot, kas tai tas ascendentas?

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia ka?kam ir "ant baekos"parekauti.Kas buto,jei visi "po baekom"sedeto?... :mirksiukas:

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prigimtine avini?ka teise yra ragais a vartus patrankyti, taip ir su tais norais. Mane u?knisa mano naturalus avini?kas prigimtinis bruo?as-lyderiauti. ?iaip lyg ir nenoriu, o prigimtis daro savo: jau ?iuriu, kad u?silipusi"ant baekos" ir jau kokia prakalba re?iu. Tai aptikusi susigestu ir varau a krumus. Tai koksai eia dabar buties dualizmas?

Man ka?kada ka?koksai astrologas sake, kad pas mane stipriai rei?kiasi ascendente esantis ?enklas, kuris persiritus per ka?koka ten am?iaus tarpsna tampa vis ry?kesnis ir ry?kesnis. Gal kas ?inot, kas tai tas ascendentas?

as ir tame nematau nieko blogo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SAULES U?TEMIMO KOVO 29 D. AKTUALIJOS

Avino zodiako ?enkla u?temimas lieeia tiesiogiai, nes jame ir vyksta. Be to, tame paeiame zodiako ?enkle ?iuo metu yra ir karminis mazgas RACHU, susij?s su greita evoliucija, su gebejimu i?eiti a nauja lygmena, atsiverti naujiems, reikalingiems dalykams. Galvoje gali kilti mintys: ?O kaipgi tu gyveni? Kodel nieko naujo nedarai?? Gali kilti savigrau?a - todel, kad i? tikrojo SAULES u?temimas tureto paskatinti atnaujinti savo asmenyb?. Reiketo paklausti sav?s, ar viska padarei, kas reikalinga, kad gyventumei taip, kaip turetum gyventi, savame lygmenyje? Ar padarei ka nors, kad tavo asmenybe atsinaujinto? Avinams yra labai svarbu, kad jie, paskatinti ?ito u?temimo, ?io jegos momento, atsisakyto neigiamo aproeio. Avinui yra daug blogiau negu bet kokiam kitam zodiako ?enklui girtuokliauti, rukyti, vartoti narkotikus ir t.t. Avino zodiako ?enklas pats savaime, pagal savo struktura ir prigimta, yra ir tureto buti kitiems ?varaus gyvenimo budo pavyzdys, pradedant dienotvarke, fiziniu kunu, butent ta pirmaprade ugnimi, kuria jis ne?a. Labai da?nai taip ir yra. Avinukai savaime sako: ?Fui, fui, ne, nenoriu nerukysiu, ne, nenoriu, negersiu?? Tiesiog nuo jo tai tarsi at?oka, nelimpa. Bet ne visada taip buna: jeigu ?mogus yra pakliuv?s a prasta aplinka, prastai aukletas, tai tiesiog del aplinkos atakos jis pasiduoda prastiems aproeiams. Taigi ?is u?temimas ir yra geras laikas pasakyti ?ne? tiems blogiems aproeiams, kurie jus kamuoja, ar tai buto apsirijimas, ar kokio nors vaisto vartojimas, ar tinginyste. ??inau, kad turiu sportuoti, bet niekaip negaliu pradeti.? Tai tiesiog daryk. Pradek treeiadiena. Atvirtink gerus aproeius, butinai ka?kaip atsinaujink. Avino zodiako ?enklo atstovams dabar yra svarbu ?ita SAULES u?temimo jega pakreipti savo naudai. O kaip tai padaryti? Pavyzd?iui, pasvajok apie ka nors stipraus: ne apie tai, kas yra respektabilu, bet tai, kas tave pata vilioto kaip asiliuka morka. Kas tave vilioto gyventi. Kas i? tikrojo buto brangu ir svarbu. Svajok, neprisiri?damas prie rezultato. Sugalvok ka?ka, del ko tu noretum gyventi, pavyzd?iui: ka nori per ?ituos metus dar nuveikti ir pasiekti. Ir pasakyk sau: ?Tyeia tegu tai avyksta. Tegul padarysiu tai, ka turiu padaryti?. Taigi butina paskatinti savo asmenyb?, nes Avinui tai yra jo paties asmenybes vystymosi momentas. Ir jau netrukus, bir?elio pabaigoje, RACHU apleis Avino zodiako ?enkla ir tokio lengvo paskatinimo nebeliks - RACHU pereis a ?uvo ?enkla. Na, o kokia galeto buti neigiama SAULES u?temimo ataka? Tai galeto buti agresyvumas, dirglumas. Ir tokia diena, jeigu jus susijaudintumete, pyktumete, ker?tautumete, gineytumetes, tai asitvirtinto labai stipriai - pradetumete nesekmingos karmos perioda. Blogai, jei spaustumete, jega verstumete aplinkinius ?mones ka nors daryti prie? jo valia. Darna, gra?us santykiai su aplinkiniu pasauliu, tikejimas savimi ? svarbus dalykai. Patikek savimi i? naujo. Juk Avinuko zodiako ?enklas stiprus yra butent tuo, kad kada nepyksta, girdi aplinkinius ?mones ir sutaria su jais, jis labiau negu bet kas kitas moka atleisti ir pradeti viska i? naujo, tarsi atvert?s balta popieriaus lapa: ?Viskas, gyvenu naujai, kaip niekur nieko.? Taigi atsiversk visi?kai nauja puslapa, pasakyk: ?Tegu ?viesa aeina a ta balta mano gyvenimo lapa. Tegul Dvasia atne?a tai, kas gali ateiti geriausio.? Tokia diena klausyk, ausis i?temp?s, atsiverk, buk Sauleje ar prie ugnies, judek, sportuok, vaik?eiok ir kultivuok tiktai geras mintis, emocijas tam, kad galeto ateiti tai, kas geriausia ? Blogos tendencijos tokiu metu galeto buti despotizmas, i?puikimas, puikybe.

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.