Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Mūsų augintiniai

Rekomenduojami pranešimai

Nu koks fainuolis :doh: Paskutiniai foto į tave panašus :mda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nu koks fainuolis :doh: Paskutiniai foto į tave panašus :)

Nu gi cia mano lelius :mda::victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano bičiukas persipjoves koje žolėse į stiklus :mirksiukas: Strioko buvo daug, nes net nesupratom iš kur kraujas fontanais varo....

15dcb5a6b616.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
v1ltofnwlyokazq49z7f.jpg

as ir tokio noriu- musu vieno pazistami nusipirko, tai kai nuvarom pas juos tai prisizaidziu su juo.....

Kicule na bet tavo suniukas koks fainuoliukas..... jei nepaslaptis kiek mokejot uz ji?

Indrute- kaip visuomet tavo Narsas pasakiskas :victory::victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir ziuriu, kas ten per rausva deme prie kaklo, tik paskui perskaiciau ir pamaciau aprista lopa :victory: Svarbu, kad nieko labai rimto :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano bičiukas persipjoves koje žolėse į stiklus :flowers: Strioko buvo daug, nes net nesupratom iš kur kraujas fontanais varo....

15dcb5a6b616.jpg

koks fainuolis , nu taip ir norisi paniurkyt mylu mylu :flowers:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole, jis buvo visas kruvinas, jau čia apiplautas ir švarus palyginus, nes iš pradžių net nesupratom iš kur tas kraujas varo....

Vilke, jau senis mano Narsas, nebelabai nori būt niurkomas urzgia :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute labai gražus tavo šuo, fainuolis :suo: , ir nepasakyčiau kad jis senis :P , visai taip neatrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Džipas ir Tėra

0cf812d0bf8f.jpg

b2809ecf01c1.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano Narsys :

74d9ab057e87.jpg

Ir jo eiliniai miegojimo ypatumai :flowers:

ea02e6c6c8d7.jpg

ca5874d73c4d.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.