Pereiti prie turinio
ledi_x

Jaučių klubas

Rekomenduojami pranešimai

Jei niekaip negalite rasti i?eities, pam?ginkite pasp?lioti, k? j?sų vietoje darytų ?mogus, kur? laikote autoritetu. O dar geriau - imkite ir paklauskite artimo ?mogaus patarimo. Tre?iadien? bla?kysit?s tarp norų visk? nuveikti per vien? dien? ir tarp noro nieko neveikti. Ketvirtadien? galite netik?tai susipa?inti su bendramin?iu - ?is bendravimas vienaip ar kitaip bus jums abiem svarbus.

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jautis (baland?io 21 d. - gegu??s 21 d.)

Pakovokite u? savo teisybę. Atviras puolimas pad?s u?b?gti b?simiems praradimams u? akių. Vyks svarbus persilau?imas ? gera. Sustipr?s tolimi ry?iai, senus bendra?ygius ir iki gyvo kaulo ?si?dusius intrigantus nat?raliai pakeis nauji veidai. Ta?iau tik intensyvus darbas, senų ry?ių atk?rimas dabar atves ? did?iausius metų pasiekimus. Vyresnių giminių problemos – lyg egzaminas, kiek esate verti aplinkos pasitik?jimo. Vieni?ių laukia ?dom?s susitikimai. Ar tas ?mogus tinka ? por?? Surizikuokite - atrasite nuo?irdų draug? (draugę). D?mesio: sveikata. Galima rimta operacija ar rizikingas gydymo kursas

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
101005.gif

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
101005.gif

man si kovingo jaucio busena labai tinka, esu tokia pikta, kad jei galeciau, tai bakstelciau kam nors ragu :unsure:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man si kovingo jaucio busena labai tinka, esu tokia pikta, kad jei galeciau, tai bakstelciau kam nors ragu :icon_king:

stengiausi,kad parinkti tinkama. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutes noreciau ir as prisijungti prie jautku klube ir as esu kuo tikriausias jautis :hm:

beja mano draugas taip pat, ka galite pasakyti apie jaucius vyrus :wub: ????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveikutes noreciau ir as prisijungti prie jautku klube ir as esu kuo tikriausias jautis :grin:

mano vyras irgi buvo jautis......patikek, gyvenome kaip su su kate tikraja ta zodzio prasme :doh: bet kiekvienas zmogus yra unikalus, todel kas tinka vienam tas netinka kitam.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveikutes noreciau ir as prisijungti prie jautku klube ir as esu kuo tikriausias jautis :grin:

Paziurek sitoj temoj :doh:

zodiako zenklai :mirksiukas[1]:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na paskaiciau as ta temele kur kicule pasiuliai-sutinku kad du vienodi zenklai nelabai sueina,bet daug poru zinau jauciu ir gerai sugyvena.as ir mano vyras abu esame avinai pagal horoskopa-bet kolkas viskas tvarkoj ir siaip esame kartu jau beveik 9metus-viskas gerai!!!na buna aisku kad ir riejames kaip kate su suniu,bet poto apsiraminame-juk seima esame :icon_king: :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali pristigti ne tik objektyvumo, bet ir optimizmo, tad galite be reikalo ?sivelti ? skandal?. Ypa? b?site agresyv?s, jeigu reik?s ginti savo ?eimos interesus. Svarbesnius susitikimus, susitarimus, reik?mingų dokumentų tvirtinim? reik?tų palikti pirmai dienos pusei.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a? jautis

mano gyvenimo ??kiai - tikslas pateisina priemones, niekada nenuleisk rankų

o ?iaip nieko negaunu u? dyk?

visk? reikia pasiekti savo juodu darbu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu tau, kad jauciams nepasiseke, jie viska turi pasiekti savo juodu darbu, sakau tai is savo patirties. Ziurek kiti ir reikiama momenta suranda, ir pasiseka, o as visada turiu pati viska pasidaryti, jei noriu tureti rezultata.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.