Pereiti prie turinio
ledi_x

Jaučių klubas

Rekomenduojami pranešimai

labai jums aciu uz toki silta priemima :geda:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na ir kaip musu jautukai laikosi :hm: Ar metu horoskopas kam nors pasitvirtino, bent jau iki siol :hm: Man kol kas viskas taip ir einasi, kaip parasyta..Kovas turetu buti geras menuo finansiniams reikalams, ziuresim kaip cia bus :super::rolleyes:

Metu pradzia kaip ir sutampa nes vyko atsinaujinimo darbai, dabar dideli rupesciai - vestuves :P o toliau bus matyti :P

Radau dar viena metu horoskopa jauciams

Metai prasidės tarsi be ypatingų pokyčių, tiesa, baigiantis žiemai suaktyvės poreikis įsigyti sidabrinių arba auksinių papuošalų. Geriausi pirkiniai bus stambūs pirkiniai, ir ypač tie, kurie bus nuperkami iki 14val. Palankiausios dienos įsigyti juvelyrinių dirbinių bus kovo mėn. 20 – 27, bet tik pasistenkite tos ribos neperžengti, nes jau labiau po kovo mėn. 27d. Venera jau per daug priartės prie Saturno, ir jūs rizikuosite įsigyti brokuotus arba neilgalaikės vertės gaminius.

Balandžio mėnuo bus ypač produktyvus architektams. Saturnas pakeitęs savo kryptį pagaliau vėl pradeda judėti pirmyn, ir jūs galėsite naujoje šviesoje išvysti savo ilgai brandintas idėjas. Ši pastaba taip pat tinka siuvėjams, modeliuotojams.

Ženklo pradžioje ir viduryje gimę Tauro žmonės kokių nors ypatingų problemų meilės sferoje neturės. Pabaigoje gimusiems verta palaukti iki rugsėjo mėn. 3d., ir tada pereiti prie kokių nors konkretesnių žingsnių (prisipažinimas, įsipareigojimai ir pan.).

Darbo, karjeros prasme tai gali būti apsivalymo laikas. Ypatingai tie, kurie yra gimę ženklo viduryje, artėjant vasarai galės su perspektyva pažvelgti į ateitį, tada ir kelionei į užsienį degs žalia šviesa.

Ilgalaikes stambaus kapitalo investicijas verta daryti labiau po rugpjūčio 8d. ir iki kovo 1d. Priešingu atveju gresia ilgas užstrigimas (kaip vienas iš konkrečių požymių – partnerių persigalvojimas pratęsti bendradarbiavimo sutartį). Sakyčiau, periodas iki kovo 1d. bus netgi geresnis negu po rugpjūčio 8d., kadangi tuo laiku Jupiteris (finansai) Saulės atžvilgiu bus rytinis, o ne vakarinis. Niekuo būdu nesudarykite sutarčių antradieniais (Marso diena) ir pirmadieniais (Mėnulio diena), ypač jei tai žmonės iš Rytų šalių.

Tiems Tauro ženklo žmonėms, kurie praktikuoja kokius nors dvasinius dalykus, arba kurie tapo klausydami muzikos, laikotarpis po gruodžio 19d. turėtų padėti pakilti į didesnes ekstazės būsenas.

Na, o santuokai geriausi periodai yra antroji gegužės pusė, liepos pradžia. Nors liepos 15d. – rugpjūčio 8d. tarpsnis iš pirmo žvilgsnio ir labai atrodys romantiškas, visgi geriau tuo laiku nieko toje sferoje nedaryti: Venera judės atatupsta, maža to, ji tuo laiku bus svetimame sau Mergelės ženkle.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na, o santuokai geriausi periodai yra antroji gegužės pusė, liepos pradžia

Idomus horoskopas :hm: o santuokai visai gerai pataikei :rolleyes: ar cia specialiai pagal horoskopa nusprendei daryti tuo laiku :super::hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomu kur dinge visi jautukai :x1: :x1: :x1:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ar cia specialiai pagal horoskopa nusprendei daryti tuo laiku :victory::pana3:

Ne, man patinka geguzes menuo :D visai atsitiktinai radau sita horoskopa :P

idomu kur dinge visi jautukai :x1: :x1: :x1:

mes niekur nedinge, tai tu cia buvai dingusi :D

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš esu dvilypis - ir dvynys ir jautis (gedužės 22), vieni horoskopai šią dieną priskiria vienam, kiti kitam žvaigždynui. Nesvarbu kuo aš save laikau, svarbu kuo jūs mane palaikysit - jaučiu ar dvyniu :pana3::sird:

85973d24eb7ab491f933b83223486c56.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes priimsime tave i jauciu kluba :pana3: cia mums vyru labai truksta :sird:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turejau omeny tai kad ilga laika kai dar buvau nedingus si tema ne per zinute nepajudejo :doh: :x1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as turejau omeny tai kad ilga laika kai dar buvau nedingus si tema ne per zinute nepajudejo :doh: :x1:

gavome priekaistu del temos neaktyvumo :hm: pasitaisysime :D :D

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia ne priekaistai as tik pasakiau kaip yra :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha, vyriskiu cia mums tikrai truksta :aaa: O del neaktyvumo, tai reiks cia kazkaip taisytis :rolleyes::hm: Kaip jums siandien dienele einasi? as tai labai suirzus, vis su mazaja kovoju, nors taip pagalvojus, reiktu gal nusileisti, bet labai jau sunkiai gaunasi siandien :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.