Pereiti prie turinio
ledi_x

Jaučių klubas

Rekomenduojami pranešimai

na jautukes kaip begyvenat? :flower:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip ir begyvenam, Dinariuk :super: Dalis horoskopo, susijusio su darbu, pildosi, tad laiko maziau lieka cia uzsukti..Ziuresim, ar ir kitos horoskopo dalys pildysis B) Kaip tau paciai sekasi, retokai beuzsuki paskutiniu metu, tikriausiai taip pat uzsiemus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beja metu pradzioje per kazkoki rusu kanala klausiausi horoskopa jauciams :hm: tai jauciams prognozavo meiluzius(mergeles ir dar kazkoki zenkla nepamenu) iki rugsejo menesio :unsure: bet lovos reikalus patenkintu tik su dvyniu :super: dar meiluzio neisigyjau bet lovos reikalams dvyni turiu nes mano vyro zenklas :super::sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vertas demesio tas horoskopas, vyras juk namams o meiluzis - pramogai :( bet man dvynis nei per kur, taigi teks pasilikti prie pirmo varianto :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sveikutes ir as mielai jungciaus prie jautukiu klubo :(

sveika jautuke, o tai mus cia, zinok, avys ir avinai atakuoja :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai, kad musu forumo avinukai nepiktybiniai :flowers: tiksliau jie gerieciai.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikos jautukes :hysterical: kaip gyvuojat? as siandien is kauno gryzau buvau keliom dienom pas drauge ;) tik va orelis siandien nepavydetinas vos neuzpuste :D

gryzus i namus pasikavinau ir kitos drauges skambucio sulaukiau su gerom ziniom kad esu su vyru kvieciami i vestuves :hysterical: :D :D nu va pasigyriau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.