Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Psichologo pagalba

Rekomenduojami pranešimai

o mes kartu vaikštom pas psichologą jau senokai, tikiuosi bus geriau

bent mokykloj auklėtoja jau pastebi kad pokyčiai vyksta

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano vaikui puikiai sekasi. Esu jo pati geriausia psichologė :flowers:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano vaikui puikiai sekasi. Esu jo pati geriausia psichologė :flowers:

Geiste, žinok tikrai nuoširdžiai nusijuokiau perskaičius šį tavo sakinį. Kad ir kaip tu galvotum, bet NIEKADA nežinosi visko, ir gero ir blogo, kas kankina ir kas tenkina tavo vaikų širdutes. Tad labai naivu, ypač tavo amžiuje be to auginančiai tris vaikus taip kalbėti. NES kad ir kokia gera mama tu būtum bet tu TIK MAMA :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manai, kad svetimas žmogus, baigęs kažkokius mokslus, gali geriau suprasti mano vaiką??? Matau jį kasdien, jis su manim atviras, viską pasakojasi.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Manai, kad svetimas žmogus, baigęs kažkokius mokslus, gali geriau suprasti mano vaiką??? Matau jį kasdien, jis su manim atviras, viską pasakojasi.

Ne dėl to kad žmogus su diplomu, bet vien dėl to kad tai visiškai pašalinis asmuo. Kuris nepuls barti ar bausti už tai kad parūkė ar dar kažką, aš čia tik kaip pvz. nesakau kad tavo sūnus rūko.

Be to kaip bebūtų tu esi tik MAMA, draugė GALBŪT galėsi būti kaip sunum bus maždaug apie 18 metų.

Nors mano mama buvo mano superinė, man daug ką leisdavo, viską šnekėdavom bet tikrai ne VISKĄ VISKĄ.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai palaikau Indrutės nuomonę 100 proc.

kad ir kaip vaikas mylėtų tave ir pasitikėtų tavim, tu niekada apie jį nežinosi visos tiesos

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tikrai palaikau Indrutės nuomonę 100 proc.

kad ir kaip vaikas mylėtų tave ir pasitikėtų tavim, tu niekada apie jį nežinosi visos tiesos

Bet psichologo pagalbos jam nebereikia. Kai vedžiojau pas psichologus ir mokėjau už tai nemažus pinigus, pamačiau tik daug neprofesionalumo. Psichologai jam nepadėjo.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu bendravus su viena mama, kuri kartu su savo sunum lanke Kaune kazkokia "mokyklele" karta ar du kartus per sav.,

Ir butent su psihologo pagalba issisprende labai daug problemu....

Vaikas jau po keliu menesiu pradejo keistis... ( Kiek suprtau jam buvo nervinis tikas) ...mama dziaugesi kad laiku nuvede savo vaika pas psihologa ir atrado tokia puikia mokyklą :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Esu bendravus su viena mama, kuri kartu su savo sunum lanke Kaune kazkokia "mokyklele" karta ar du kartus per sav.,

Ir butent su psihologo pagalba issisprende labai daug problemu....

Vaikas jau po keliu menesiu pradejo keistis... ( Kiek suprtau jam buvo nervinis tikas) ...mama dziaugesi kad laiku nuvede savo vaika pas psihologa ir atrado tokia puikia mokyklą :flowers:

o kas yra tas nervinis tikas?nes mano mazoji labai nervuota.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oksana,nemanau :flowers:

Jos sunus labai dažnai susinervuodamas mirksedavo akytėm... šiokie tokie "traukuliai" pasireikšdavo :flowers:

Vaikas labai sunkiai išgyveno tėvų skirybas.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oksana,nemanau :flowers:

Jos sunus labai dažnai susinervuodamas mirksedavo akytėm... šiokie tokie "traukuliai" pasireikšdavo :flowers:

Vaikas labai sunkiai išgyveno tėvų skirybas.

tada mano mergytei ne tas... aciu Dievui....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano sūnui buvo tikas- mirkčiojo akimis. Jis buvo išsigandęs. Pagelbėjo ne psichologai, o Vilija Lobačiuvienė...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.