Pereiti prie turinio
uogyte

Susirašinėjimo programos

Rekomenduojami pranešimai

parsisunciau naujesne versija skype , bet beda tame, kad pasnekovo negirdziu tik gurgsejima, vienas zmogus patare, kad window 98, kad veiktu skype reikia senesnes pirmutines versijos, gal zinote kur tokia rasti?..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kuria versija tu turi ? Tureto tikti 0.95 arba 0.97 - gali pabandyt viena i? ?io versijo :hm:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu 1.3057.....atrodo..o kur, Arlene siu senesniu ieskoti?

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SKYPE 0.97 beta eia

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba as ne taip supratau, bent ten raso tinka window 200, XP

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei ra?oma tai rei?kia ,kad tinka ir 2000 ir XP, tuo paeiu ir ankstesnems versijoms . Tu pabandyk atsisiust ir perinstaliuot .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

susiinstaliavau, rodos viskas ok, bet liepia atnaujunti naujausia ta, kuri neveikia pas mane , bandziau neiti ir neatnaujinti, tai neleidzia prisijungti, tai ka daryti?

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as naudoju skype, bet man tai nieko gero,nes kameros negalima p-ajungti, nebent jau toj beta versijoj padare, bet man geriausias yra yahooo mesindzeris, ten galima ir fotkes greit sumest, ir pasiskambint, ir dar kamera pasijungti, kad matytum su kuo kalbi :clap: jega! :brunette:

nxpro_max.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? naudoju MSN, Yahoo mesend?erius, dar ka?kada buvau instaliavus ir ICQ, bet i?tryniau, nes neturiu ten jokio draugo. Dar turiu Irc ir skype. Skype beveik i? viso nesinaudoju, nes tik neseniai nusipirkau mikrofona.

Juso pasiskaieius instaliavau jauka Yahoo mesend?era ir jis man labai patiko, nebereikia ir Skype :clap: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra nauja versija Skype BETA, ja galite rasti eia :mamba: .

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
  Indre parašė:
Yra nauja versija Skype BETA, ja galite rasti eia :mamba: .

Aciu uz nuoroda, tik ka parsiunciau sau nauja versija :) tikrai daugiau ivairiu smailu :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.