Pereiti prie turinio
Svečias Gintaras

Jis ir ji

Rekomenduojami pranešimai

auksciau buvo rasyta, kad apie vaikeli daznai pasvajodavo,jis nera nelauktas,apie ji buvo galvojama :unsure:

Pasvajodavo,bet kol kas nelauke,nes tik tik prasidejo normalus gyvenimas ir uzsikabinimas uzsienyje...Is tevu paramos jokios.Vaikinas kartu dirba.Uzsienietis.Klausimas kitas dar-ar sugebes myleti ta vaikeli po tokiu nuoskaudu?Aisku,vaikas nakaltas del paklydimu ir kvailu klaidu,bet...

Aisku,cia tik buvo pamastymai ir viska spres pati....Jos gyvenimas...Jos pasirinkimas...

Tik situacija-sauk tu briedi... :hm:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Pasvajodavo,bet kol kas nelauke,nes tik tik prasidejo normalus gyvenimas ir uzsikabinimas uzsienyje...Is tevu paramos jokios.Vaikinas kartu dirba.Uzsienietis.Klausimas kitas dar-ar sugebes myleti ta vaikeli po tokiu nuoskaudu?Aisku,vaikas nakaltas del paklydimu ir kvailu klaidu,bet...

Aisku,cia tik buvo pamastymai ir viska spres pati....Jos gyvenimas...Jos pasirinkimas...

Tik situacija-sauk tu briedi... :hm:

Na zinai... prie kuom tas vaikas :bredis: kaip galima nemylet :mda:

reiskia atsakymas vienas ka daryt...

o jei tik pasvajodavo,neplanavo,tai reikejo ir paciai siek tiek galvoti... :unsure:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tikrai, niekas neturi teises smerkti merginos, kad taip nutiko, juk visi jauni kazkada buvom ir klaidu pridarem :bredis: As ir pati ant savo sazines turiu panasia patirti :unsure: , bet kaip ir daug kas sako, priklauso nuo aplinkybiu ir artimuju paramos..As taip pat neturejau artimuju paramos siuo klausimu ir buvau tik 20 metu..Tuomet buvau vidury mokslu ir tikrai negalvojau, kad man taip gali nutikti..O savo gyvenimo irgi nenorejau gadintis su zmogumi, kuris tam buvo nepasiruoses..Aisku, labai bijojau pasekmiu, bet tfu tfu tfu viskas gerai buvo..Taigi kiekvienam spresti, ko nori is gyvenimo :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na niekas ir nesmerkia,gink dieve !!!

Niekas nezino kas ir kaip kam gali pasisukti gyvenime! :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pazistu viena pora-dabar jau nepora- kuriems nutiko panasiai....mergina pastojo po dvieju savaiciu pazinties, o vaikina priverte jos tevai ja vesti... na ir ka manot dabar vaikinas negali pakesti jos ir savo vaiko, jis sako kad cia svetimas vaikas ir kad nenori jo matyti. mergytei dabar virs dvieju metuku, o ji virs metu ar daugiau gyvena be tevelio ir nepazista jo visai. vaikinas skrenda i lietuva, o vaiko net nelanko, nes nemyli......

tad man rodos geriau negadinti gyvenimo visiems trims- vaikui, sau ir vaikinui....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visiskai pritariu Oksanai :geda:

saunu, kad atsirado vienodo mastymo :) :) :pana3: nes maniau kad bus daug kas pries valyma, bet is tikruju tai yra normalus ir realus dalykas tokioje situacijoje kaip kad sitos mergaites.... :pana3:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oksana, o išeitys gali būt tik valymas arba priverstinė santuoka?

O jei pagimdyti ir atiduot į vaikų namus, kur vaikelį paaugintų, kol mamytė ant kojų atsistotų? Čia aišku labai nekokia išeitis, bet gal geresnė, nei nužudyt savo paties vaiką :super:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sioje situacijoje as labiau pritariu eitvydei ir as esu greistai pries valyma man tai neiseitis :super:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oksana, o išeitys gali būt tik valymas arba priverstinė santuoka?

O jei pagimdyti ir atiduot į vaikų namus, kur vaikelį paaugintų, kol mamytė ant kojų atsistotų? Čia aišku labai nekokia išeitis, bet gal geresnė, nei nužudyt savo paties vaiką :victory:

O kodel tu is karto tai vadini vaiko zudymu :hm: Koks jau ten tas vaiko gyvenimas butu vaiku namuose, kazin kaip vaikas po to reaguotu i mama, kad ji paliko..O ir pati mama juk praras svarbiausius prisiminimus apie vaika ir jo pirmuosius gyvenimo metus..Et per skaudu man apie tai diskutuoti, bet manau neteisinga smerkti zmogu, kad jis nori geresnio gyvenimo sau ir savo vaikui, kuris bus laukiamas :x1: :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau lai sperdzia del visko pati mergina ,is salies mums lengva pasakyti o kaip padaryti lai pati galvoja :hm:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kodel tu is karto tai vadini vaiko zudymu :) Koks jau ten tas vaiko gyvenimas butu vaiku namuose, kazin kaip vaikas po to reaguotu i mama, kad ji paliko..O ir pati mama juk praras svarbiausius prisiminimus apie vaika ir jo pirmuosius gyvenimo metus..Et per skaudu man apie tai diskutuoti, bet manau neteisinga smerkti zmogu, kad jis nori geresnio gyvenimo sau ir savo vaikui, kuris bus laukiamas :x1: :sird:

O kas tai būtų jei nežudymas?

Reikėjo galvot kai gulėsi...

Kaip reaguotų vaikas neaišku, gal net padėkotų, kad jo nenužudė, o leido gyvent, to juk niekas nežino.. mama praras prisiminimus? Tai geriau tegu nužudo, kad tik prisiminimų nebūtų? :) Jau nepykit, bet man tokia mama visai nerūpi.. geresnio gyvenimo laukiamam vaikui? kaip pasijaustum Nicole jei sužinotum, kad tavo mama nužudė tavo broliuką ar sesutę, nes norėjo, kad tu skaniau valgytum geriau apsirengtum, geresnius mokslus baigtum? kažkaip netikiu, kad apsidžiaugtum, tad nesakyk, kad ji nori geresnio gyvenimo savo vaikui, ji tenori, kad dabar problemos nebūtų...

Apie smerkimą nekalbu, Dievas jai teisėjas...aš nepateisinu to ir tiek.. tik ne tokioj situacijoj...pasigimdo ir asocialios ir kažkaip sugeba užaugint ir vaikai išeina į gyvenimą ir savo aplinkoj matau, kad tampa normalūs, o ji juk tokia nėra.. jauna sveika panelė ir tokius dalykus svarsto..

:sird: šiaip dar gi neaišku kaip ji nuspręs.. tikiuosi, kad gimdys, augins ir džiaugsis juo :mirksiukas:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.