Pereiti prie turinio
Snapė

"Pagyvenkim atskirai"

Rekomenduojami pranešimai

Bet galbūt būdamas su vienu žmogumi, tiesiog nematai arba negali pamatyti TO tikrojo TAVO??? Taip gali ir likti be to savo :hm:

otai ka tada daryti jei galvoji kad dabartinis tavo vyras siuo momentu galvoji klad yra tas tikrasis o po dvieju metu supranti kad suklydai. tada po kiek laiko vel atsiranda kitas zmogus ir vel vyksta pazinimo procesas ir taip visa gyvenima gali testis :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
otai ka tada daryti jei galvoji kad dabartinis tavo vyras siuo momentu galvoji klad yra tas tikrasis o po dvieju metu supranti kad suklydai. tada po kiek laiko vel atsiranda kitas zmogus ir vel vyksta pazinimo procesas ir taip visa gyvenima gali testis :mirksiukas:

geria yra gyventi savo gyvenima-dabartini gyvenima.ramiai auginti vaikucius, negalvoti apie tai ar tas vyras yra tavasis ar ne tavasis ir negalvoti, kad reikia pabuti atskirai- tai mano manymunera iseitis toms poroms, kurios gyvena ramiai-nereikia bandyti saves ir erzinti likimo, nes poto gali buti skaudu visiems. :geda: :lol: :geda::hm::geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali ramiai gyventi bet jei lemta tam tikra kazkokiu tavo gyvenimo momentu pasirodyti tai jis ir pasirodys :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gali ramiai gyventi bet jei lemta tam tikra kazkokiu tavo gyvenimo momentu pasirodyti tai jis ir pasirodys :mirksiukas:

:geda: BUTENT!!!!!!! :geda::hm:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esant reikalui manau reikėtų pabuti atskirai ir tam nesipriešinti jei žmogui to reikia, nes priešinimasis gali tik pabloginti viska... Chaosas tik didėtų galvoje, depresija, pykčiai, nesutarimas ir visokios kitokios bėdos gali prasidėti... Pabuti vienam su pačiu savimi, pailsėti, viska apgalvoti, išanalizuoti, surasti problemos priežastis ir surasti jos sprendimą. Aišku tas pabuvimas atskirai gali ir minusų daug duoti, bet jeigu abu esat supratingi žmonės neturėtu kilti problemų...

Ką reiškia ne Tavo žmogus, tai kaip jūs renkatės sau gyvenimo partnerius, kad po to iškyla abejonių, kad tai ne tavo žmogus? Reikia nuo pat pradžių apie tai pagalvot ir neskubėt, o ne vėliau, nes gali būti jau per vėlu...

:mirksiukas: Aš neturiu antrosios pusės, bet mano nuomonė yra tokia, galbūt ji nėra pagrysta...

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei jis taves nebesupranta ir jam nerupi bendri dalykai ar tu tai tada jau nebe tavo zmogus :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na jei jis taves nebesupranta ir jam nerupi bendri dalykai ar tu tai tada jau nebe tavo zmogus :mirksiukas:

Tai jeigu prieš tai viskas buvo gerai, tai reik surast priežastį, kodėl taip atsitiko, kad jis tapo nebe tavo žmogus. O ne iškart galvoti apie kitą...

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Esant reikalui manau reikėtų pabuti atskirai ir tam nesipriešinti jei žmogui to reikia, nes priešinimasis gali tik pabloginti viska... Chaosas tik didėtų galvoje, depresija, pykčiai, nesutarimas ir visokios kitokios bėdos gali prasidėti... Pabuti vienam su pačiu savimi, pailsėti, viska apgalvoti, išanalizuoti, surasti problemos priežastis ir surasti jos sprendimą. Aišku tas pabuvimas atskirai gali ir minusų daug duoti, bet jeigu abu esat supratingi žmonės neturėtu kilti problemų...

:mirksiukas::hm::geda: Infectedin`,butent tai ir turejau omeni :lol:

Aciu uz supratima :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai jeigu prieš tai viskas buvo gerai, tai reik surast priežastį, kodėl taip atsitiko, kad jis tapo nebe tavo žmogus. O ne iškart galvoti apie kitą...

nevisada ta kita puse nori aiskintis ar kazka daryti kitai pusei kartais buna geriausia dingti ar pasimaiso kita su kuria tuo momentu ir geriau ir linksmiau :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuspresdami pagyventi atskirai pirmą psidarykit "Išsiskyrimo testas: 5 klausimai, kurių būtina paklausti prirš tariant sudie"

Pirmas klausimas: ar mano gyvenime įvyko esminių pokyčių?

Persikraustymas, karjeros pokyčiai ar liga – bet kuris šių dalykų gali sukelti problemų santykiuose. Jei jūs dėl ko nors jaudinatės ar nervinatės – nesvarbu ar tai sveikatos problemos, nesutarimai darbe ar problemos šeimoje, labai jau knieti į visa tai įtraukti ir savo antrąją pusę. Kartais paprasčiausia manyti, kad jei nutrauksite šiuos santykius, visos jūsų problemos baigsis, bet išties geriau išspręsti problemos priežastį, o ne kaltinti dėl visko savo mylimąjį (-ąją).

Antras klausimas: koks mano laimės koeficientas?

Būti palaimingai įsimylėjus savo partnerį 24 valandas per parą yra nuostabi teorija. Et kaip mes visi puikiai žinome, santykiai realiame gyvenime retai atitinka šią teoriją. Daugelis žmonių mano, kad savo antrosiomis pusėmis turi būti patenkinti šimtu procentų. Bet gerai būtų, kad toks scenarijus būtų geras. Geriau jau taikykite 80 proc. teoriją ir paklauskite savęs: „Ar 80 proc. viso laiko esu patenkinta mūsų santykiais?“ Jei atsakymas yra teigiamas, jums sekasi tikrai neblogai. Jei atsakymas neigiamas – jums reikia judėti į priekį (kartu arba atskirai).

Trečias klausimas: Ar jis (ji) elgiasi užgauliai?

Žeidžiantis elgesys gali pasireikšti įvairiomis formomis. Yra fizinis įžeidinėjimas, kai kažkas jums plekšteli, baksteli ar netgi trinkteli. Yra įžeidinėjimas žodžiu, kai partneris iškoneveikia jus ar išvadina įvairiais žodžiais. Ir dar viena užgauliojimo forma – psichologinis užgauliojimas. Atpažinti Šią įžeidinėjimo formą sunkiausia. Ji gali pasireikšti per didele kontrole, emociniu šantažu ir nenormalaus pavydo priepuoliais. Jei jūsų partneris pasižymi bent viena iš šių savybių, ne tik palikite jį (ją) – bėkite kuo toliau.

Ketvirtas klausimas: ar išsakiau savo nepasitenkinimą?

Daugelis mūsų mano, kad jei partneris mums tinkamas, jis ar ji turėtų suprasti mūsų jausmus ir išgirsti mūsų mintis nepratarus nė žodžio. Nors būtų puiku, jei mūsų partneriai galėtų skaityti mintis, tik keli mūsų turi telepatijos galių. Taigi prieš įteikdami savo meilei atsisveikinimo raštelį būtinai išsakykite, dėl ko skiriatės, galbūt ji (jis) turės įtikinamą paaiškinimą.

Penktas klausimas: ar noriu viską išsiaiškinti ir stengtis dėl santykių?

Nesvarbu, kokios jūsų nuoskaudos ar nusiskundimai, yra vienas dalykas, kuris gali sustiprinti arba sugriauti jūsų sąjungą: noras arba nenoras stengtis dėl santykių. Jei abu nesate pasiryžę pagerinti judviejų santykių kokybės, mažai šansų, kad ateityje bus geriau. Ir įsidėmėkite: darbai kalba geriau nei žodžiai. Jei abu pasiryžtate imtis konkrečių veiksmų, kad išsaugotumėte santykius, nėra prasmės dėti taško jūsų draugystės pasakoje.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tarp poros tikrai yra meile,tai manau cia nieko baisaus,jei vienas is ju pasiulytu toki varianta.....nes kaip bebutu,arti ar toli...meile vistiek suves....nu as taip manau;)

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes atskirai gyvenom beveik 4 metus, taip rekėjo,matėmėskad du-tris mėn.santykiai sustiprėjo,susituokėm,bet čia ne apie tokį matyt gyvenimą:atskirai: kalbam.......... :flowers:

papraščiausiai tai tiesiog graži išsiskyrimo forma,be pykčių,arba, kai jau pyktis abiems nusibosta...abu praktiškai suvokia,kad tai išsiskyrimas, švelnioji jo forma su galimybe grįžti...aš taip manau :super:

Kiekvieną sekundę tu gali atgimti. Kiekvieną sekundę galima nauja pradžia. Tai pasirinkimas. Tavo pasirinkimas... a298d7e5a195bbac46e481f1d9cbddb1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.