Pereiti prie turinio
Snapė

"Pagyvenkim atskirai"

Rekomenduojami pranešimai

Mes su vyru issiskyreme po astuoniu bendro gyvenimo metu ,issiskyre daznai bendravom ir kas idomiausia pradejom viens kitam daugiau issikalbet ,kame darem klaidas ,kam kokios abidos susidejo ,kur kol gyvenom dar kartu tokiu temu seniai bepalietem.Pradejom vel kartu vaziuoti iskylauti ,pabuvojom senai svajotose vietose -per tuos pora issiskyrimo metu turbut labiau pradejom suprast vienas kita nei bet kada anksciau.Na ir po poros meteliu vel pabandem gyventi kartu -na kolkas tpu tpu tpu ,susilaukem dar vienos dukrytes -musu saulytes na ir jau trejus metus mes vel kartu .Nezinau kaip toliau ,patarles sako -suduzusio indo nebesulipdysi arba -trukstancia virve geriau nutraukti ir toje vietoje geriau tvirta mazga suraizgyti .Turbut gyvenimas parodys kaip bus toliau ,o kad buvom issiskyre visiskai nesigailiu tie pora issiskyrimo metu ismoke mus isklausyti ,gerbti viens kita.Todel galvoju kartais ir i nauda pagyventi atskirai nes kai salia nera tavo kitos puses gal ispradziu atsiputi ,nuleidi gara o paskui pradedi po truputi suvokt ka gero ir mielo turejo tas zmogus ir ka prarandi kai jo nebeturi .

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Smagu, Linux, kad viskas issisprendei jusu abieju naudai ir linkiu, kad ir toliau viskas sektusi gerai :mirksiukas: Is tiesu, sunku, kai isgyvenus tiek metu prieini liepto gala ir atrodo, kad kelio atgal nebera, bet manau visada yra iseitis, kai du zmones sugeba gerbti vienas kito jausmus ir norus..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet galbūt būdamas su vienu žmogumi, tiesiog nematai arba negali pamatyti TO tikrojo TAVO??? Taip gali ir likti be to savo :brunette:

mano mama - pavyzdys to,ko nereikia daryti, istekejo už pirmo vyro-pasirodė prievrtautojas ir plevėsi, ištekėjo už mato tėvo-girtuoklio ir mušeikos,dabar jau dvidešimti metai gyvenu su patėviu, bet ir,negali atleist išdavystės, bet gyvena, graužiasidvylikti metai serga depresija...ieškojo TO vienintelio nuo vilko ant meškos užšokdama....gal ne visi moka ieškot...

mes su vyru aštunti metai kartu...mane užsiaugino nuo šešiolikos metų, viiisko buvo,tikrai visko, bet norim būt kartu,kad ir kaip kartais neįmanoma atrodo,manau viską galima išspręsti,išskalbėti, išnaujo atrast tai,kas pamiršta,išnaujo pamilt,pamatyt gerąsias savybes, atleist arba susitaikyt su ne tokiomis geromis....viskas įmanoma,jei tik noras yra...ir tam nereikia "pagyvent atskirai".kartais negrįžtamai žlunga santykiai,nebemoka,o gal ir nebesinori grįžt atgal....mes yvenom atskirai keletą metų...matėmės kas tris,du,kas mėnesį,kartais savaitei,kartais tik kelioms dienoms...bet ištvėrėm...nors gimus dukrai iš naujo teko mokintis gyvent kartu,iš naujo gludint nuaštrėjusius kampus,o dabar,kai jau atrodo vėl viskas įsivažiavo,vėl išlydėjau, vėl atskirai...deja, kitaip neįmanoma, bet dabar ir aš važiuosi ten,nes mes tai mes, bet vaikui reikia tėvelio,o ir jis daug ką praleis jos gyvenime,nenoriu skriaust vaiko.....

ups, nu jau prirašiau aš čia :mirksiukas::rolleyes:

Kiekvieną sekundę tu gali atgimti. Kiekvieną sekundę galima nauja pradžia. Tai pasirinkimas. Tavo pasirinkimas... a298d7e5a195bbac46e481f1d9cbddb1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as manau, kad kartais tai iseitis. mes pradejom draugauti labai jauni tik po mokyklos, dar kaip asmenybes formavomes ir kartasi gal nepateisindavom vinas kito vilciu, todel po penkiu metu issiskyrem, gan skausmingai, nes abu esam kaip degtukai, daug emociju buvo islieta. po kiek laiko aprimom galbut ivertinom ka praradom, ka atradom (nes susiradom kitas puses abu), po to vis netycia susitikdavom pakalbedavom, o veliau kaip sakoma "sena meile nerudyja".

dabar jau praejo penki metai po tu skyrybu, mes apsivedem, laukiam leliuko

zinoma niekada negali zinoti kaip bus ateity :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuo mažiau laiko kartu reik praleisti, tuo geriau :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kuo mažiau laiko kartu reik praleisti, tuo geriau :super:

aš tai nesutinku, jei žmonės nesutaria tai jiems užtenka ir valandą pabūti kartu kad susipyktų, susimuštų ar pan.

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš neskaičiau, ką šioj temoj rašė, aš tik klausimą paskaičiau ir asociacijas išsakiau. Man atrodo, kad labai gerai matytis retai. Nu tu į darbą, aš į darbą, vienur kitur, susitinkam, aptariam, o ai kartu visada,tada būna nebeįdomu (kad ir kokia meilė būtų, nu elementariai atsibosta)...

pasipykimai ir pasimušimai irgi įvairūs būna. Nu bet vis tiek, kuo rečiau kartu, tuo geriau.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is tikruju, kartais reikia pabuti atskirai, kad sudeliotum visus taskus ant i,

galbut vieniems taip Geriau, kitiems- tai atrodo nepriimtina

As- uz, jei kitos iseities nera

kiek zmoniu- tiek nuomoniu, visi mes esam skirtingi

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viena karta jau nuo to - pabukim atskirai ir issiskyrem :)

jei taip pasiulytu ir vel, tai manau iskart suprasciau/pamanyciau, kad ir sitiems santykiams "kapietc" :cocktail:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nežinau ar išeitis buna pagyvent atskirai, aš mėgėja viska aiškintis čia ir dabar :wub1: , dar tik 4 metai mes kartu, bet aš jo kas dien ilgiuosi sėdėdame darbe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nepritariu tam- pabukim atskirai :wub1:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir nepritariu tam kad yra geriau pagyventi atskirai :flowers: prie gero tai mazai kada priveda..

Esu is tu zmoniu kurie megsta issiaiskinti kas kaip ir kada

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.