Pereiti prie turinio
kicule

Pasiūlymai forumui

Rekomenduojami pranešimai

Gal.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

wow, ziuriu truputi kai kas pasikeite forume :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pastebejau ir as forume pasikeitimu :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

normalus fonas, man tai nieko nevargina :hm:

...............................................

403284pn.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėtųsi sužinoti daugiau Jūsų nuomones.

Gal kas pageidauja matyt forume nauja skyreli,o gal išvis atskira tematini forumą skirta vienai krypčiai?

Labai norėtųsi kad pasisakytumėte :geda:

Ačiū

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai dabar yra kažkaip kitaip?

..ar aš nesupratau klausimo? :geda:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip tu nesupratai :geda:

Kalbu apie visiskai atskira foruma!!!

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kicule, ar nėra galimybės padaryt, kad prisiregistravimas būtų įmanomas tik žmonėms, pvz kai kuriuose forumuose registruojantis reikia suvesti skaičiukus ir pateiktos lentelės arba atlikti aritmetinius viksmu (2+1 ir t.t.), arba, kad patvirtintų registravimąsi iš pašto (tiksliai nežinau ar jie "nesusiprotėtų"), tie spameriai jau daugiau nei nervina...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kicule, ar nėra galimybės padaryt, kad prisiregistravimas būtų įmanomas tik žmonėms, pvz kai kuriuose forumuose registruojantis reikia suvesti skaičiukus ir pateiktos lentelės arba atlikti aritmetinius viksmu (2+1 ir t.t.), arba, kad patvirtintų registravimąsi iš pašto (tiksliai nežinau ar jie "nesusiprotėtų"), tie spameriai jau daugiau nei nervina...

Eitvyde,

čia dabar ir yra didžiausia problema, aš labai tikiuosi greitai jos atsikratyti :tongu:

Jau buvau padarius registracija,kad nariai patvirtintu ja per savo e-mail, bet paskui pasipylė laiškai, kaip ir ką reikia daryti,kaip patvirtinti registracija. Ne visi moka :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai bent jau turning numbers sugriežtintos kontrolės įjungit, aišku jeigu yra tokie ant šitos IPB versijos... bet turėtų būt... Nes taip tai nespėsit spamo trint.... Mum tas pats buvo su sexforum nespėjau trint ir blokuot... Tada pažiūrėjau, kad neįjungtas email patvirtinimas ir visa kita nesugiežtinta, tai sujungiau viska ir dabar nėra to spamo...

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Eitvyde,

čia dabar ir yra didžiausia problema, aš labai tikiuosi greitai jos atsikratyti :geda:

Jau buvau padarius registracija,kad nariai patvirtintu ja per savo e-mail, bet paskui pasipylė laiškai, kaip ir ką reikia daryti,kaip patvirtinti registracija. Ne visi moka :geda:

cia siokia tokia problemele nes as irgi tai ismokau tik visai neseniai ir tuo labai dziaugiuosi ir kai cia registravausi net nustebau kad tokia lengva registracija buvo bet norint pritraukti daugiau nariu gal tai ir reiketu palikti nes tikrai nevisi moka nukopijuot ir i kleti nuoroda ten kur reikia, arba reikia specialia tema uzvest to parodymui ir kad ten galetu pasireiksti ir sveciai. nes kas neiveikia siu gudrybiu registravimosi iesko tokio forumo kur to daryti nereikia.

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.