Pereiti prie turinio
Snapė

Kokios jūsų mėnesinės šeimos pajamos?

kiek uždirbate?  

33 nariai prabalsavo

1. 1. na prabalsuokit...

• iki 1000lt
      3
    • 1000- 1500lt
      5
    • 1500- 2000lt
      0
    • 2000- 2500lt
      4
    • 2500- 3000lt
      5
    • 3000- 4000lt
      9
    • 4000lt ir daugiau
      7

Rekomenduojami pranešimai

Baisa, balsavimas buvo prieš porą metų kada dar krize net nekvepėjo o visikas buvo ant bangos, atlygininmai pas visus buvo ohoho kokie. Dabar situacija jaučiu keistųsi kardinaliai.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane 1700 lt

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pas mane 1700 lt

Tik jokiu būdu neįsižeisk,bet mes su tokiom pajamom neišgyventume.Nekas liktų atėmus mokesčiam.

Labai žaviuosi žmonėm,kurie sugeba gaudami minimumus išgyvent.Ir neverkia,kad blogai jiems,ko nepaskysi apie tuos ,kurie uždirba tikrai daug.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes dabar irgi turim pragyventi už 1500lt per mėnesį. Susimoki už butą, o paskui jau galvoji ką gali pirkti o ko ne. Bet viskas įmanoma :flowers: Gal kol nesusiduri su tokia situacija tai ir atrodo neįmanoma :flowers:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal kol nesusiduri su tokia situacija tai ir atrodo neįmanoma :hihihi:

Greičiausiai :sird:

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tik jokiu būdu neįsižeisk,bet mes su tokiom pajamom neišgyventume.Nekas liktų atėmus mokesčiam.

Labai žaviuosi žmonėm,kurie sugeba gaudami minimumus išgyvent.Ir neverkia,kad blogai jiems,ko nepaskysi apie tuos ,kurie uždirba tikrai daug.

o kas belieka daryti kai seimoje dirbi viena..turi isgyventi.. juk sumazino atlyginima ir dar sake mazins.. siek tiek uzsidirbu papildomai mokindama vaikus anglu kalbos ir siek tiek platindama amway produkcija.. ( amway - man kaip bandymas save realizuoti kazkur kitur tik..ir daugiau nieko )

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.