Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Nuo kraujo grupės dietos man irgi pradžioj buvo labai liuks, visiem gyriau ir rekomendavau, o paskui pasirodė, kad pišššš... Na gal tau neataugs :rolleyes:

O aš dabar sportuoju rytais (8 min. pratimai pilvui)... ir mažiau valgau, ypač vakarais stengiuosi nevalgyt ir pora valandų prieš miegą nieko nevalgau.. jei jau kankintis reikia, tai arbatos pasidarau su pienu, tai apramina skrandį... kasdien nukrenta apie 300 gr... vakar pasinervinau ir atsilaikiau neprivalgiau ( :mellow: ), tai 1,3Kg nukrito....

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu saunuole Eitvyde , bet jausmas tai nerialus kai pamatai , kad mazeja po truputi svoris, o tie pratimukai tai super geri , per tas 8 minutes taip viska ismankstina :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niu ir kaip sekasi liekneti :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip tau? kiek sveri :flowers:

Nes man vel reiketu uzsiimti savim :flowers: vel svorio siek tiek priaugau ( apie 2 kg.,) :flowers:

Nuo siandien bandysiu jau nevalgyt nieko po 18 val., nes kazkada man tai buvo efektyviausia dieta :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai zinokit liux sekasi, dziaugiuosi, kad turiu stipria valia, po sesiu jau nezinau kiek nevalgau lako , kartais tenka ir nuo 4,5 nevalgyti cia kaip iseina, jau beveik -7 kg super , jauciuosi tai nerialiai , + valgau tai kas tinka pagal mano kraujo grupe , jau tai minejau anksciau, labai daug ko atisakiau, bet jau pripratau ir kazkaip nepasigendu tu produktu , liemuo lieknas kojos plonos , pilvo nera rubai dideli, o tie kurie buvo mazi visi geri. Dar kokius 3 iki 52 kg ir uzteks :flowers:

Kaip kitoms sekasi ??? Kiba as cia viena tokia :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip kitoms sekasi ??? Kiba as cia viena tokia :mirksiukas: [/color]

Tai tikriausiai,kad viena tokia saunuole... :flowers:

Man kazkaip savaime kiekviena vasara nukrisdavo kokie 2-3 kg(daugiau vaisiu,karsta,nesinori valgyti),o siemet net 2 kg i pliusa :flowers::flowers: Labai geda...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš dietų visiškai nesilaikau, valgau ką noriu ir kada noriu. Netgi norėčiau kokia penketą kilogramų priaugti.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš dietų visiškai nesilaikau, valgau ką noriu ir kada noriu. Netgi norėčiau kokia penketą kilogramų priaugti.

noreciau, kad man taip butu rolleyes: dabar galvojau ka pirma pulciau valgyti kiek noriu :mirksiukas::flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
niu ir kaip sekasi liekneti :mirksiukas:

Aš tai apsimesiu, kad klausimo nemačiau :flowers:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man visi rubai kaip buvo taip ir liko kaip tik :D

dvi dienas nieko burnoj neturejau, nes nebuvo laiko, tik geriau skysciu,nes tik tam uztekdavo laiko... bet jauciuosi tokia pat- tik veidas sulyso kaip visada :D

saunuole nera esi kad esi tokia stipri ir gali atsisakyti tam tikru produktu.... as negaleciau niekada atsisakyti bulviu :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man tai zinokit liux sekasi, dziaugiuosi, kad turiu stipria valia, po sesiu jau nezinau kiek nevalgau lako , kartais tenka ir nuo 4,5 nevalgyti cia kaip iseina, jau beveik -7 kg super , jauciuosi tai nerialiai , + valgau tai kas tinka pagal mano kraujo grupe , jau tai minejau anksciau, labai daug ko atisakiau, bet jau pripratau ir kazkaip nepasigendu tu produktu , liemuo lieknas kojos plonos , pilvo nera rubai dideli, o tie kurie buvo mazi visi geri. Dar kokius 3 iki 52 kg ir uzteks :)

Kaip kitoms sekasi ??? Kiba as cia viena tokia :D

Šaunuole.

O kiek buvai priaugus? :flowers:

Man 3-4 kg ir reiktu numesti :)

O kas dėl nevalgymu po 18 val., tai pati sau tai leidau, nes budama Ispanijoje vakarėnė anksčiausiai apie 20 val., buvo, kitaip ten tiesiog neimanoma :D Visai kitas gyvenimo ritmas.

Aš tai apsimesiu, kad klausimo nemačiau

Kodėl? :hm: :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nes svarstyklės nukištos, nesportuoju, valgau ką noriu ir kiek noriu... nors noriu mažiau kažkodėl... į kelnes telpu kuo ir džiaugiuosi...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.