Pereiti prie turinio
uogyte

Lieknėjančių klubas

Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?  

41 narys prabalsavo

1. 1. Ar laikydamasi dietos bent kartą neiškentusi prisišveitei iki soties?

• Taip
      30
    • Ne
      11

Rekomenduojami pranešimai

Ačiū Indrute :) :lol:

Vakar urmo bezei bajieriukas man buvo ;)

Užbegau pasimatuoti švarkelį, pardavėja žiūri į mane ir masto kokio dydžio man duoti, na sako nereikia tau didelio, kiek čia taves yra, tik atrodai stora dėl klubu :D :( Biški klubai išnešti :(

Galvojau nukrysiu :) Pirma kartą toki "komplimentą" išgirdau :D

geras :D :D :D prisijuokiau iki asaru :D :D :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mergaitės o iš kur to grybo gautyi? aš irgi norėčiau pabandyti. ačiū tau indrute už [atarimus. reikia susiimti

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ačiū tau indrute už [atarimus. reikia susiimti

Patarinėt tai aš pirma, bet kaip reik susiimti, tai košmaras pačiai :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi tas pats, patarti galiu, bet kai pačiai reikia, tai į krūmus bėgu :)

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaites, tai tam ir bendraujame tėmoje kad palaikyt viena kita :)

Jus tik užsiimkit, o mes pasistengsim kad jums nekyltu noro į krūmus bėgti :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mergaites, tai tam ir bendraujame tėmoje kad palaikyt viena kita :flowers:

Jus tik užsiimkit, o mes pasistengsim kad jums nekyltu noro į krūmus bėgti :flowers:

jau ne karta buvau pradejusi laikytis grieztu dietu,bet po kurio laiko, o labiausiai pries menesines negaledavau atsispirti ko nors nesuvalgius :geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na žiūrėsiu kaip ir man bus :mirksiukas: nes prieš mmm ir aš apetitu nesiskundžiu :rolleyes: Kažin ar atlaikysiu toki išbandymą :doh:

oksana, kiek laiko ilgiausiai laikeisi dietos? :D

Aš pvz., jei koks baliukas ar pan., tai žinok valgau kaip įprastai, tikrai nesėdžiu alkana ir "tipo po 18.00" nevalgai :D

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o va as , balius ar ne jei laikausi tai laikausi , pradejau jau senokai nevalgyti po sesiu, ir atostogos buvo ir brolio balius ir sunelio balius , diena atsirenku ka valgau ten zuvi kokia, vista, o po sesiu viskas grieztai. Buvo nemazai atveju, kai atostogavom, atsikeli isvarai prie juros na ir nespeju pavalgyti iki 6 , tada viska , ssaukstai po pietu, belieka arbata ,kava, koks kefyras, man tai ir gana :mirksiukas:

dar klausimelis nusipirkau pupeliu salotu vien tik pupeles su svogunu ir aliejumi, kazin kiek ten kaloriju, bandau ieskoti kiek turi virtos pupeles , bet nelabai randu visokiu konservuoti , daigu , dziovintu randu , o va situ nerandu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia jau kaip kam išeina taip ir darom :D

Aš tada geriau kitą dieną padarau išrrovos dieną :doh:

nera, keik kaloriju nežinau, bet patikek tikrai daug.

Kita karta geriua ką nors kitą žiūrėk pietu, nebent daugiau nieko ir nevalgysi iki vakaro :mirksiukas:

:rolleyes:

Na va kaiptik ir radau :D

1 arbatinis šaukštas = 259 kaloriju :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eiktusau kiek daug , nu mano pirmas maistas siandiena, tai gerai, kad jos nepabaigiau valgyti , nes is tikro neskani , reikes lauk ismesti, :( daugiau neiimsiu as jos , jau geriau kokiu morku :hm:

dekui kicule :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepamenu kiek laiko laikaiusi dietos..... as ir siaip nedaug valgau.... gyvenu be saldumynu, be duonos ir panasiai.... na gal kai ateis laikas ir as suplonesiu :hm:

kol kas nestypriai del to panikuoju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš saldumynus labai mėgstu, dėl to pirmą laiką buvo labai jau sunku :) butent dėl saldumynu :hm:

Duoną taip pat valgau, kažkaip negaliu be jos, nors truputuka man turi buti :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.