Pereiti prie turinio
kicule

Ar jums patinka Jūsų vardas?

Rekomenduojami pranešimai

angeliquee, o koks tavo vardas :mirksiukas:

Pazystu zmogu, kuriam vardas yra nasta... Kai kas paklausia "Koks tavo vardas" Sako, net pasimetu :flowers::rolleyes: Sako as pati net jo tarti negaliu :flowers: man jis baisiai nagrazus.

Man atrodo kad varda jau pakeite, nes labai apie tai svajojo :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man tai mano vardas ir gražus ir man jis patinka :mirksiukas:

Apie keitimą niekad negalvojau, ir skaičiau kažkur kad tėvai savo vaikam išrenka pačius gražiausius vardus ir žinoma dėl savęs nes tiki kad ir vaikam patiks, taip kad kiekvienas gali pasireikšt varduose renkant savo vaikam vardus. Tik kad paskui būną kad nepriima to vardo vaikai, bet retai...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemėgstu savo vardo jau vien todėl, kad ir mano mamos toks pats vardas. Todėl mane visi vadindavo mažybiniu vardu, kol nesutikau savo vyro :mirksiukas: galvojau - kai tekėsiu, pasikeisiu vardą, o po to kažkaip susigyvenau su juo, taip ir liko :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal jau buvau minejusi, bet vardo keisti negalima- sakoma, kad kai tevai isrenka varda vaikams tai kartu ir isrenka likima jiems, o pakeitus varda keiciasi ir likimas- dazniausiai i blogaja puse....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano vardas siaip man patinka, tik, deja, kad nemazai tu iewu yra :DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano vardas siaip man patinka, tik, deja, kad nemazai tu iewu yra :DDD

na jo Ievu labai daug yra-populiarus vardas,bet kad kiekvienas vardas yra populiarus ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man nelabai :cocktail: bet vardas tai nieko, va kaip buvo mergautine pavarde, vajetus, kaip man ji nepatiko :rolleyes: ;)

o ko cia taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o ko cia taip?

Ilga istorija su pavarde ;) siaip vardas ilgas toks manas, mama norejo mane labai pavadinti rasa, o mociute pavadino brigita :cocktail: nesamone kazkokia :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ilga istorija su pavarde :D siaip vardas ilgas toks manas, mama norejo mane labai pavadinti rasa, o mociute pavadino brigita :cocktail: nesamone kazkokia ;)

labai grazus vardas Brigita (Briga). turiu viena pazistama su tokiu vardu... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
labai grazus vardas Brigita (Briga). turiu viena pazistama su tokiu vardu... :rolleyes:

Vot uz ta Briga ir nepatinka man tas vardas :cocktail: nes kaip vuvau jauna ;) vienas pazystamas turejo suni vardu Briga, nuo to laiko, man Briga kaip ciucia skamba :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.