Pereiti prie turinio
kicule

Telepatija

Rekomenduojami pranešimai

Ka manote apie telepatija?

Kas tai yra Jusu manimu?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai geras klausimas..As visuomet mastau, ar tai vis del to egzistuoja..

Moksliskai telepatija yra menamas ?mogaus sugeb?jimas per atstum? siųsti informacij? arba j? gauti nesinaudojant jutimais, neturint jokių techninių priemonių .

Telepatijos s?voka kartais nepagr?stai tapatinama su intuicija, kuri skirta daugiau k?rybos procesui paai?kinti ir netinkama (vir?)jutiminiams procesams pagr?sti, kadangi remiasi patirtimi, o ne nauja, iki tol ne?inoma informacija.

Ar jums kada buvo, kai kalbantis su zmogum pasakai ta pacia minti, kuria ir tas zmogus turejo omeny..Arba galvoji apie zmogu, ar tam tikra situacija tam tikru momentu, o po to susitikus su zmogumi, jis pasako, kad tuo paciu momentu butent apie ta pati galvojo..Kaip butu galima tai paaiskinti, ar tai tik intuicija, o gal tai tam tikra telepatijos forma..Labai idomu, kaip is tiesu yra..Bent jau man paskutiniu metu tai labai daznai nutinka :D

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabartinis mokslas dar neturi teisingų atsakymų ? daugel? dalykų. kartais yra neigiama net akizaid?s daugelio ?monių patyrimai, nes "n?ra mokslinio pagrindimo". Man asmeni?kai atrodo, kad gyv?nai turi ka?k?, kas atitinka telepatijos s?vok?. Labai jau jie gerai orientuojasi ?monių jausmuose. Dar man atrodo, kad k?dikiai irgi turi ka?k?, kas atitiktų telepatijos s?vok? Man pasisek? parodyti savo trijų savai?ių k?dikiui kuria kryptimi jam ?i?r?t. Ka?k?, atsimenu, tik ?ktel?jau ir k?dikis pa?i?r?jo ? mano akis, nusek? mano ?vilgsnio kryptim. Sunku t? visk? skland?iai papasakoti, nes ?sp?d?iai tokie saky?iau neverbaliniai, tam n?ra ?od?ių.

mes gyvendami techniniame triuk?me, atsiribodami nuo ?alia esan?ių ?imtų ?monių, patys sau u?kertame keli? tokioms galimyb?ms.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as susapnavau matematikos egzo tris uzduotis :wacko: nors skaiciai buvo ne tie, bet esme ta pati :D. Esu skaites, kad seniau zmonems nereikejo jokiu lektuvu ar kitu susisiekimo priemoniu jie susisiekdavo telepatiskai, aceit tam majai ir egiptieciai pastate piramides, tik po to zmones pradejo zavetis kuniskais malonumais ir pamirso dvasinius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu susapnavus draugės teigiamą nėštumo testą :bredis: ir tai po savaitės pasitvirtino :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai geras klausimas..As visuomet mastau, ar tai vis del to egzistuoja..

Moksliskai telepatija yra menamas ?mogaus sugeb?jimas per atstum? siųsti informacij? arba j? gauti nesinaudojant jutimais, neturint jokių techninių priemonių .

Telepatijos s?voka kartais nepagr?stai tapatinama su intuicija, kuri skirta daugiau k?rybos procesui paai?kinti ir netinkama (vir?)jutiminiams procesams pagr?sti, kadangi remiasi patirtimi, o ne nauja, iki tol ne?inoma informacija.

Ar jums kada buvo, kai kalbantis su zmogum pasakai ta pacia minti, kuria ir tas zmogus turejo omeny..Arba galvoji apie zmogu, ar tam tikra situacija tam tikru momentu, o po to susitikus su zmogumi, jis pasako, kad tuo paciu momentu butent apie ta pati galvojo..Kaip butu galima tai paaiskinti, ar tai tik intuicija, o gal tai tam tikra telepatijos forma..Labai idomu, kaip is tiesu yra..Bent jau man paskutiniu metu tai labai daznai nutinka :bredis:

labai viska gerai paaiskino Nicole.

as tik pridesiu,kad daznai sapnuoju ateities sapnus. t.y. susapnuoju kazkokia situacija,o ji issipildo po keliu dienu,o gali buti ir po savaites,menesio ar net po metu,bet viskas taip patbuna..... :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet sapnai kurie išsipildo tai jau nebe telepatija, manau :bredis:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet sapnai kurie išsipildo tai jau nebe telepatija, manau :bredis:

na jo,tai greiciau surista su aiskiaregyste....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as susapnavau matematikos egzo tris uzduotis :gele: nors skaiciai buvo ne tie, bet esme ta pati :gele:. Esu skaites, kad seniau zmonems nereikejo jokiu lektuvu ar kitu susisiekimo priemoniu jie susisiekdavo telepatiskai, aceit tam majai ir egiptieciai pastate piramides, tik po to zmones pradejo zavetis kuniskais malonumais ir pamirso dvasinius

Jo tą patį per Tv mačiau.O dėl telepatijos tai yra kas sugeba tarkim .. :gele: Volfas Mesingas mokėjo :gele:.Dar kai Rusiją Stalinas Valdė.

If you are first you are first. If you are second, you are nothing.

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.

Only love let’s us see normal things In an extraordinary way.

viktuth.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.