Pereiti prie turinio
Leid

Įdomios mintys,posakiai,nuogirdos

Rekomenduojami pranešimai

Kad ir koks apgailėtinas būtų tavo gyvenimas, sutik jį drąsiai ir gyvenk; nevenk jo ir nekeik. Jis ne toks blogas, koks tu pats. Henris Deividas Toro

Nešvaistykite gyvenimo abejonei ir baimei. R.V.Emersonas

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žmogui, kuris žino kur eina, pasaulis duoda kelią.

D.S.Džordanas

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Įsivaizduokite kokia būtų tyla, jeigu žmogus kalbėtų tik tai, ką žino."

(K.Čapek)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
"Įsivaizduokite kokia būtų tyla, jeigu žmogus kalbėtų tik tai, ką žino."

(K.Čapek)

:flowers::super: šitas geras :mirksiukas:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Žmonės mieliau atleis šmeižtą, negu pamokymą."

(Jean Paul)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mažas berniukas paklausė savo mamos: „Kodėl tu verki?“ „Nes aš esu moteris,“ atsakė ji. „To aš nesuprantu,“ atsakė šis. Jo mama apkabino jį ir pasakė: „Šito tu niekuomet nesuprasi.“ Vėliau paklausė mažasis berniukas savo tėvo: „Kodėl mama verkia be jokios priežasties?“ „Visos moterys verkia be priežasties,“ tai buvo viskas ką tėvas galėjo pasakyti. Mažasis berniukas užaugo, tapo vyru, bet vis dar savęs klausė, kodėl moterys verkia. Pagaliau jis paskambino Dievui, ir kai šis atsakė, paklausė jis: „Dieve, kodėl moterys verkia taip lengvai?“ Dievas atsakė: „Kai aš kūriau moterį, ji turėjo būti kažkuo ypatinga. Aš padariau jos pečius pakankamai tvirtais, kad ji galėtų pasaulio naštą pakelti, bet kartu ir pakankamai švelniais, kad ji galėtų paguosti. Aš suteikiau jai vidinių jėgų, kad ji galėtų gimdymo skausmus iškentėti, kaip ir atkirtį, kurį ji iš savo vaikų patirs. Aš jai suteikiau tvirtumo, kuris jai leistų, toliau gyventi, kai kiti pasiduoda, ir savo šeimą sunkiu ligos ar išsekimo metu aprūpinti, niekados nesiskundžiant. Aš suteikiau jai jausmų gilumą, su kuriuo ji savo vaikus visuomet ir bet kokiomis aplinkybėmis mylės. Aš jai suteikiau jėgų savo vyro klaidas iškęsti, ir sukūriau ją iš jo šonkaulio, kad ji galėtų jo širdį apsaugoti. Aš daviau jai išminties, kad ji žinotų, kad geras vyras savo žmonos neužgaus, bet kartais jos stiprybę ir ryžtą patikrins, kad įsitikintų, jog ji tvirtai stovi jo pusėje. Ir pagaliau aš jai daviau praliejimui ašarą. Ji skirta tik jai, kad ji galėtų ja naudotis, kuomet jai tai būtina. Supraski, kad moters grožis ne jos drabužyje, kurį ji nešioja; ne jos išvaizdoje, kaip ji atrodo arba plaukus nešioja. Moters grožį turi tu atpažinti jos akyse, nes jos yra vartai į širdį – į tą vietą, kurioje gyvena Meilė.

/vertimas iš vokiečių kalbos, autorius nežinomas/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule :huh: ačiū, labai įdomus ir teisingas pasakojimas :doh:

Jei uždarysite duris visoms klaidoms, tiesa liks už durų. /R. Tagorė/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai gražus pasakojimas :huh:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai :wub1: . Tačiau kai vyrai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Meilė uošvei matuojama kilometrais.

Duok durniui kelia, jis vis tiek jo neras.

Žodis, einantis iš širdies, pasiekia širdį.

Žmonių santykiai būtų daug geresni, jei žmonėms būtų taip pat lengva tylėti kaip ir kalbėti.

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

".. galima išeiti iš gyvenimo į mirtį, bet nėra kelio į jį sugrįžti."

G. Bergsson "Gulbė"

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasaulis nėra mintis, kaip tvirtina filosofai visą gyvenimą paskyrę minčiai. Pasaulis visų pirma ir labiausiai - tai aistra. Tačiau aistra susieta su liūdesiu. Liūdesį gimdo ne tik mirtis, kuri pastato mus prieš Amžinybę, bet ir gyvenimas, kuris pastato mus prieš Laiką.

Nikolajus Berdiajevas

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.