Pereiti prie turinio
Nicole

Objekto iškirpimas ir fono pakeitimas

Rekomenduojami pranešimai

Dabar galima pradeti trinti, tiesiog paspauskite peles mygtuka ir pradekit stumti pele norima kryptimi..Jei trintuko dydis didelis, tada stenkites palikti siek tiek fono aplink norima objekta, o po to sumazinus trintuko dydi galite pabaigti trinti aplink objekta..

man niekaip niekas nesigauna :blink: :wacko: :wacko: :wacko:

66288.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
man niekaip niekas nesigauna nuo pat pirmo ejimo niekas idedu as fotke i rema o toliau darau kai pavizdy bet nieko nesigauna :blink: :wacko: :wacko: :wacko:

66288.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nebesuprantu nieko, aptryniau pasidariau nauja layeri, norimos spalvos, bet man rodo 2 skirtingus layerrius o ne ant vieno ;) matau nutrinta fotke ir ir geltona langa, kaip juos sujungt

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu nebesuprantu nieko, aptryniau pasidariau nauja layeri, norimos spalvos, bet man rodo 2 skirtingus layerrius o ne ant vieno ;) matau nutrinta fotke ir ir geltona langa, kaip juos sujungt

Nepamiršote šito žingsnio? "Tada paspauskite ant naujo sluoksnio ir traukite zemyn, kad jis atsirastu nuotraukos sluoksnio apacioje"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nepamiršote šito žingsnio? "Tada paspauskite ant naujo sluoksnio ir traukite zemyn, kad jis atsirastu nuotraukos sluoksnio apacioje"

nepamirsau, nuotrauka virsuje yra :rolleyes:

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nepamirsau, nuotrauka virsuje yra :rolleyes:

Gal galite printscreen'ą parodyti? Ta prasme čia įkelti kaip nuotrauką? (jei kartais nežinote kaip, tai tai paprasta - atsidarius photoshop'ą, kur matosi Jūsų aprašoma situaciją, spaudžiat mygtuką PrtScr ((viršuj klavitūros, virš Insert), tada aptsidarot Paint'ą (standartinį, per Start meniu), Painte darot Edit - Paste, išsaugot ir keliat kaip nuotrauką į internetą ir tada čia). Nes tada bus lengviau matyt problemą, dabar bent jau man sunku pasakyti kodėl taip, nebent kas nors su panašia problema jau buvo susidūręs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal galite printscreen'ą parodyti? Ta prasme čia įkelti kaip nuotrauką? (jei kartais nežinote kaip, tai tai paprasta - atsidarius photoshop'ą, kur matosi Jūsų aprašoma situaciją, spaudžiat mygtuką PrtScr ((viršuj klavitūros, virš Insert), tada aptsidarot Paint'ą (standartinį, per Start meniu), Painte darot Edit - Paste, išsaugot ir keliat kaip nuotrauką į internetą ir tada čia). Nes tada bus lengviau matyt problemą, dabar bent jau man sunku pasakyti kodėl taip, nebent kas nors su panašia problema jau buvo susidūręs.

aciu uz pamoka, seniai norejau ismokt :sird:

o ten jau layery yra 4 sluoksniai, bandziau ir bandziau, po to vel bandziau su nauja nuotrauka, bet nesigavo :geda: bet sia issisaugojau, kad ir po apacia yra bet neina i viena sudet :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Raimonda-gema, nebutina sujungti sluoksnius, nes kai issaugoji jpg formatu, juos automatiskai sujungia, nebent nori juos sujungti, kad butu tvarkingiau ir nesimatytu daug sluoksniu, tada atsistoji ant virsutinio ir desiniu peles klavisu paspaudus pasirink Merge Down ir sluoksniai bus sujungti..Tik pries tai perziurek, ar patenkinta iskirpimu pasididinus sluoksni su Zoom, nes kai sujungsi sluoksnius, vienintelis budas juos isskirti bus tik per Edit->Step Backward, t.y. jei po sujungimo darysi dar kokius pakeitimus, tada ir tie pakeitimai pasinaikins :rolleyes: Jei nori sujungti keleta atskiru sluoksniu kartu, tuomet isjunk nenorimu sujungti sluoksniu matomuma spausdama ant kiekvienos akies ikoneles sluoksniu sarase, po to atsistojus ant vieno is sluoksniu desiniu peles klavisu spausk ir pasirink Merge Visible ir sujungs visus matomus sluoksniusi viena :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dabar turetu atrodyti stai taip:

6.jpg

p.s. Lange Blending Options galite pasirinkti skirtingus variantus ir paziureti, kas is to gausis :) ;)

zodziu iki cia viskas super kodel man rodo juodame fone ir viskas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.