Pereiti prie turinio
kicule

Fotostudijos

Rekomenduojami pranešimai

Nijoliux paziurejau visas nuotraukytes ,jos nuostabios,labai labai grazi tavo seimynele :flowers::this::doh: ,pasiziurejau ir tavo drauges nuotraukytes,na labai grazu ,mergytes kokios dideles akutes kaip grazu :doh: ,abieju jusu nuotraukytes ir seimyneles saunios,kaip noriu ir as savo berniukus nuvesti i foto sesija :hm:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

...šaunu, kai fotografai sugeba deramą nuotaiką sukūrti...mano pažystama fotkijosi studijoje, prasikeikė, kaip " profesionalė" su vaiku nemokėjo elgtis.....

Nijoliux...labai gražios nuotraukytės... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir mes buvom fotosesijoje Fotodinoje, is tiesu labai patiko ir tikrai, kad yra sugebejimas fotografes bendrauti su vakais...Kitaip darbo ir tokiu rezultatu nebutu.... :D :rolleyes: :lol:

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na va pagaliau sulaukėme :tongu:

jos čia: http://nijoliux.dinafoto.lt

tp gavau sutikimą iš savo draugės, kad galėtumėte pasižiūrėti jos nuotraukas, darytas ten pat

http://evapro.dinafoto.lt

p.s. visos nuotraukytės pasididina :sird1:

nuotraukytes superines, laaaabai grazios :sird1:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aga tikrai super.... :tease:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazu :flower: ir as noriu... :mirksiukas:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ogho kiek čia atsiliepimų apie mūsų nuotraukas, tik dabar pamačiau :mirksiukas: Ačiū labai, mergaitės :) :victory:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaitės, pareklamuosiu dar vieną įdomesnę fotostudiją, tik ji Druskininkuose, akva parko pastate, antram aukšte.

Tik jų tinklapyje kažkodėl sudėtos tikrai ne pačios gražiausios nuotraukos, pačioj fotostudijoje galima pasižiūrėti gerokai gražesnių. Kas man patiko, kad jie turi pačių įvairiausių laikmečių rūbų visai šeimai, gali įsikūnyti į bet ką, ir tie drabužėliai ganėtinai kokybiški, ne skudurai. Taip pat prie jų pilnai visa ekipiruotė aksesuarų: jei jau nusprendei tapti Kleopatra, tai gausi ne tik suknelę, bet ir visus papuošalus, peruką ir tt. Geras dalykas yra tai, kad rūbų nereikia nuomotis atskirai, jie įeina į fotosesijos kainą (kuri palyginti su Kauno ar Vilniaus kainomis) yra tikrai nedidelė.

Nelabai man patikęs dalykas tai, kad čia daugiau reikia dirbti patiems, fotografas nelabai pareguliuoja kaip stot, ką daryt, o jei jau pradeda kažkaip statyt, tai būna standartinės, atidirbtos pozos. Todėl gal vieną kartą ir labai smagu su kompanija įsikūnyt kažkokiam vaidmeny, bet norint dar kartą ten fotografuotis jau kitu įvaizdžiu, reiks patiems gerokai pafantazuot, kad nebūtų tos pačios pozos tik su kitais rūbais :)

Mes tokią avantiūrą su šeima ten apturėjom - lankėmės Druskininkuose labai rimtais reikalais (metinėse buvom) ir atsitiktinai sugalvojom pasidaryt bendrą nuotrauką, nes visos krūvoj (mama, sesuo ir aš su vaiku) į krūvą susirenkam labai retai. Tai kai užmatėm šią fotostudiją, neplanuotai susiviliojom visai fotosesijai, aišku prieš tai susitarėm, kad čia bus vietoj kalėdinių dovanų, bet užtai prisiminimas super :mirksiukas: ilgiausiai po tokio neplanuoto pokšto neatsigavo mama - visas drauges iš eilės į svečius kvietėsi, kad parodyt nuotraukas :victory:

a85cbeef5c1ebe1531.jpg ca2c45494b33721834.jpg

Beje, kaip matot, mano avataras iš ten :)

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eik tu bet kokia fiana nuotrauka jūsų šakės :victory:

Norėčiau ir aš tokios su savo šeimyna :mirksiukas:

o kiek kainuoja tokia fotosesija?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Eik tu bet kokia fiana nuotrauka jūsų šakės :victory:

Norėčiau ir aš tokios su savo šeimyna :mirksiukas:

o kiek kainuoja tokia fotosesija?

Vieno žmogaus fotosesija 69 Lt bet už tai gauni tik keturias retušuotas ir atspausdintas didelio formato foto. Jei nori visos fotosesijos medžiagos diske, papildomai moki 60 Lt. Bet ten su jais nutaisius liūdną veidelį, kad brangoka, galima ir pasiderėti :)

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.