Pereiti prie turinio
Leid

Gyventi liko savaitė

Rekomenduojami pranešimai

pasistengciau palikti kuo maziau rupesciu del saves ir tikrai laukciau stebuklo, o siaip net nzn kaip butu realiai

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip gerai,kad negalime žinoti kiek mums liko.Nuo to žinojimo turbūt pusė žmonių išprotėtų(aš būčiau tarp jų) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

net neisivaizduoju gal.... :D :eee: :D :D :hm::flowers::victory::flowers::ver::wo: :D :D o kaip butu is tikruju kas ten zino,juk isgirdes tokius zodelius zmogus gali ta pacia akimirka gaut sirdies smugi...

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bijau ir pagalvoti,kad galetum zinoti,jog liko tik savaite................ gerai vvuka issireiske....bet pats zmogau negali net isivaizduoti ka veiktum kur begtum ir ka bedarytum...jeigu.....

ui baisu...

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziauru, bet net nezinau, ar uzsidaryciau ir lovoj guleciau rap arduociau viska ir atostogauciau, o gal is vis stogas nuvaziuotu

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal čia tik svarstymai, kaip būtų nežinau.. bet nežionau, jaučiu gyvenčiau, kaip gyvenau, tik stengčiaus su visais artimais man žmonėm pasimatyti būtent tą savaitę, paplepėti,pasakyti, kaip visus myliu, ir IŠETI :hm: na, iš esmės, nežinau, ar ta žinia daug keistų mano gyvenime (bent jau dabar kol neturiu šeimos, tai lengviau atrodo).

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau suzinojusi tokia 'naujiena' ta pacia minute ir numirciau. O jei ne, tai visa ta savaite praverkciau tikriausiai <_<

Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi visai nenustebciau, gal tik nesitikeciau kad dabar, o savaite tai visai nemazai su visais atsisveikinti, ir pasidaryti sau maza stebukla ir iseiti graziai, kaip tik pats sugalvoji :rolleyes:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oi visai nenustebciau, gal tik nesitikeciau kad dabar, o savaite tai visai nemazai su visais atsisveikinti, ir pasidaryti sau maza stebukla ir iseiti graziai, kaip tik pats sugalvoji :wub1:

is tikruju kai zmogui pasako tau liko paskutiniai metai-tai jis depresuoja, verkiau ir panasiai- masto kodel tiek mazai.... o savaite taigi visai mazai- tik 7 dienos...... numirciau turbut tik suzinojusi :wub1:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vienas depresuoja kitas ne, jai jo visas gyvenimas buna didele kancia, tai jis tik stengisi kuo maloniau praleisti tas likusias jam dienas.

vieni lengvai susitaiko, kitieks tai kaip zaibas is giedro dangaus, Kiek zmoniu tiek istoriju ir kiekviena ji yra nepakartojama. vidiniai isgyvenimai unikalus.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is tikruju nieko nepakartojamo nematau kas surista su mirtimi......

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kalbu ne apie mirties unikaluma, o apie zmogaus istorijos unikaluma, jo vidinius jausmus isgyvenant visa tai.

Juk apie tai kuriami filmai, pavyzdziui " Titanikas".

kur pasakojama meiles istorija ir zuties, bei kaip jaunuolis savo gyvybe atiduoda uz mylimaja, nors ir zino kad jo mirtis yra neisvengiama, jis padrasina ja kovoti.

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.