Pereiti prie turinio
uogyte

LIDA

Rekomenduojami pranešimai

gėriau...nieko:nei haliucinaciju,nei nemiga kankino,nei sirdis drebejo tik gerti labai norejosi,o pasekmes-niekas nenukrito,nei gramas...nezinau koki bruda reikia gerti man... :super:

O man krito, per mėn 6 kg. O jokių pašalinių poveikių nebuvo, tik troškino. Bet paskui pastojau su mažium, svorio, aišku, priaugau, o dabar vis neprisiruošiu nusipirkt. Reikės po atlyginimo ko gero pakartot... Neturiu aš valios dietos laikytis :flowers:

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neturiu teisės rekomenduoti, patarti ir kritikuoti. Kiekviena esate atsakinga TIK už save ir savo pasirinkimą.Lida tikrai stebuklus daro, be abejo sveikatos saskaita.

"Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos Vaistų kontrolės laboratorija Respublikinio mitybos centro prašymu nuodugniai ištyrė maisto papildo LiDa kapsulių sudėtį ir nustatė, kad šio preparato kapsulėje yra 23 mg sibutramino hidrochlorido monohidrato, nenurodyto ant šio papildo pakuotės. Maisto papilduose vaisti-nių medžiagų neturi būti. Sibutramino hidrochlorido monohidrato veikliosios medžiagos yra Lietuvoje re-gistruotame vaistiniame preparate REDUCTIL 10 ir 15 mg. Šis preparatas gydytojų skiriamas ir vartojamas tik gydytojui prižiūrint kaip pagalbinė priemonė reguliuojant svorį, jei įprastinės medžiagos nepakankamai veiksmingos svoriui mažinti.

Sibutramino paros dozė neturi viršyti 15 mg. Kadangi jis tiesiogiai veikia CNS (centrinę nervų sistemą), todėl didesnės dozės gali sukelti sunkių nepageidaujamų reakcijų – kraujospūdžio padidėjimą, širdies veik-los sutrikimus, galvos skausmą, svaigimą, nerimą ir kt. "

Sibutramino hidrochlorido monohidratas vaisto sudedamoji ddalis nutukimui gydyti....taigi, jei Lida žolelės, tai kodėl jos vartojimas, ir pašaliniai veiksniai vos ne analogiškai Vaistams , turintiems šio preparato sudedamąją dalį?

Kodėl troškina? Svoris per prievartą metmas skyščių pagalba, organizmas šalina jį dideliu tempu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia reklamos ir pardavimo nededame, čia aptariame patį produktą , pardavimų skyrelis čia

Redagavo etaruj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vistiek tas leknėjimas "be sporto" :wub1:

Nori gerai atrodyti ir patikti sau... pridėk tam pastangu :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...jei yra nemažas nutukimas, visą svorio metimo procesą turi kuruoti prityres medikas, o ne žmogus kuris parduodą šį produktą, neturintis medicininio išsilavinimo.....ką toks pardavėjas gali papasakoti apie vykstančius organizme biocheminius procesus, ar psichologinius veiksnius, apie fizinius krūvius kuriuos reikia daryti esant viršsvoriui, ....

Galu gale kam + 5 kg, kam nuodyti save nežinia kuo.... :flowers: geriau nusiteikti, prispausti savo valią ir jais atsikratyti, kad ir per 2-3 mėnesius, nesukeliant sau psichologinio streso ir organizmo sutrikimo....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Etaruj, gerai jeigu kažkam rūpi tik tie +5kg. O jeigu +30 ar +40 kg? Tada žinok žmonėm giliai dzin vykstantys biocheminiai procesai, todėl dažniausiai tokie ir pasikabiną ant tokių kabliukų.

Pati nebandžiau ir net nežadu. Ir man tikrai ne +5kg :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pati nieko panasous nebandziou ir nebandisiu,pilnai pritariu kiculej.geriou sporto nieko nera :rolleyes:

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jeigu pagal kmi tai man rodos reik numest apie 30kg, bet aš kai pagalvojau tai į ką aš būsiu panaši numetus tuos 30kg, manau užtektų kažkur 18-20. vis pamąstau apie lida, bet vis bijau pabandyti...

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano pažįstama gėrė šias tabletės ir buvo labai gražiai sukūdus, norisi ir man pabandyt, bet ir taip ta sveikata nėr gera, tai dar neaišku kaip man čia su jom būtų. Ir dar dėl vieno dalyko stabdau save, kai buvau pas būrėja ji man pasakė kad aš jas noriu išbandyt (nieko apie tai jai nesakiau, bet taip ir buvo) ir ji pasakė kad negerti jų nes pirmas mano vaikelis bus apsigimęs. Gal ir kvaila tikėti, bet jei taip iš tikro atsitiktų, tai užgraužčiau save, negalėčiau sau atleisti už tai...

net ir ne bandykit.mano 3 drouges bande,viena tai buvo patenkinta,o kytos iki siol gydosi nuo tu tableciu.bet cia jums sprest :rolleyes:

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Etaruj, gerai jeigu kažkam rūpi tik tie +5kg. O jeigu +30 ar +40 kg? Tada žinok žmonėm giliai dzin vykstantys biocheminiai procesai, todėl dažniausiai tokie ir pasikabiną ant tokių kabliukų.

Pati nebandžiau ir net nežadu. Ir man tikrai ne +5kg :D

...Indre,,,,akcentavau , jog jei +5 kam nuodyti.Nes yra dalis moterų, kurios pasiima savo SKŪRA ištempia ir sako pažiūrėkit kokie lašiniai, tokios ir kimba ant to pačio kabliuko....kam daugiau kg, žinoma tai jau sunkus ir reikalaujantis kantrybės procesas, o norisi greitai ir lengvai, ir tikrai nesusimąstoma apie liūdnus pašalinius padarinius..... :rolleyes: Ir žmogus ant tiek aptyngęs yra, jog nebekreipi dėmesio ką ir kaip vartoja, kad tik greičiau...Ksiusa, sportas tik 30proc. sėkmes, didžioji dalis mityba.....Nepamenu , buvo preperatas, legaliai parduodamas vaistinėje. Svoris krito, galėjai neriboti labai savęs maiste, žinot ką paskui moterys pasakojo, kad po to kai pasituštindavo, unitazą tekdavo plauti su Fairy, nes jis šalindavo riebalus, ne suskaidydavo ar ar dalyvaudavo sintezėje, o juos tablečių agalba tiesiog šalindavo...ir po dažno ir lengvo didelio pasisedėjimo tulike, nutraukus vartojimą, teko iš naujo prisiversti stenėti....žarnytės atprato.....O su LYda kokie šalutiniai reiškiniai.... :D Jau sakiau..... mūsų teisė rinktis....

p.s.....kol ieškausi darbo, kad žinotumėte, kiek man skambino visokio plauko sveikatos platintojai, ir kokie jie visi sertifikuoti, natūralūs ir senomis tradicijomis, o kas svarbiausiai patys geriausi..... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

indriukass reklaminio podūdžio žinutės bus trinamos, jau rašiau kur jas kelti. Jei neturi ko plačiau pasakyti apie ši produktą, ar verta partizanauti.... :D

Redagavo etaruj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neturiu teisės rekomenduoti, patarti ir kritikuoti. Kiekviena esate atsakinga TIK už save ir savo pasirinkimą.Lida tikrai stebuklus daro, be abejo sveikatos saskaita.

"Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos Vaistų kontrolės laboratorija Respublikinio mitybos centro prašymu nuodugniai ištyrė maisto papildo LiDa kapsulių sudėtį ir nustatė, kad šio preparato kapsulėje yra 23 mg sibutramino hidrochlorido monohidrato, nenurodyto ant šio papildo pakuotės. Maisto papilduose vaisti-nių medžiagų neturi būti. Sibutramino hidrochlorido monohidrato veikliosios medžiagos yra Lietuvoje re-gistruotame vaistiniame preparate REDUCTIL 10 ir 15 mg. Šis preparatas gydytojų skiriamas ir vartojamas tik gydytojui prižiūrint kaip pagalbinė priemonė reguliuojant svorį, jei įprastinės medžiagos nepakankamai veiksmingos svoriui mažinti.

Sibutramino paros dozė neturi viršyti 15 mg. Kadangi jis tiesiogiai veikia CNS (centrinę nervų sistemą), todėl didesnės dozės gali sukelti sunkių nepageidaujamų reakcijų – kraujospūdžio padidėjimą, širdies veik-los sutrikimus, galvos skausmą, svaigimą, nerimą ir kt. "

Sibutramino hidrochlorido monohidratas vaisto sudedamoji ddalis nutukimui gydyti....taigi, jei Lida žolelės, tai kodėl jos vartojimas, ir pašaliniai veiksniai vos ne analogiškai Vaistams , turintiems šio preparato sudedamąją dalį?

Kodėl troškina? Svoris per prievartą metmas skyščių pagalba, organizmas šalina jį dideliu tempu.

Vakar kiptik rodė laida apie Lida, vat apie tai ir šnekėjo, kad Lida tikrai stebuklus daro, bet sveikata gali susigadinti negryžtamai :mirksiukas:

Sakė, kad Lida buvo net uždrausta kažkokiais metais, taip kad mergaitės patarčiau geriau rūpintis savo sveikata ir negerti šito brūdo :cocktail:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.