Pereiti prie turinio
kicule

Kalėdos darželyje

Rekomenduojami pranešimai

net nebuvo kazkokiu taisykliu,pvz.uz tokia kaina ir nedaugiai arba deze turi buti tokio dydzio ir nedidesne... :flowers: Mazdaug mano vaikui senis gali padovanoti pupsika uz 10 lt,o jos draugui masina pacio vaiko dydzio uz 200 lt?! :super: Nu as skaitau nesamone biski... man daugiau patiktu,jeigu dovanos butu visiems vienodos.

na nebent neleis jų išpakuot ir iš karto namo nešis. Taigi nepasidalins vaikai :) Mes nutarėm, kad vienodas, nesvarbu, jei netyčia ir turės tokią. Ir perkam už 15 lt. Jūsų atveju kažkoks nesusipratimas. Paskui papasakok, kaip ten viskas vyko :)

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Bet nebus problemų, kai vaikiukai žaislais nepasidalins? Juk tėvai skirtingas supirks :)

Mums irgi atrodo visiems vienodas...bet kai prisimenu save darzelyje-visada budavo skirtingos ir nieko...nesipykdavom...Nezinau,ar cia vaikai ar laikai pasikeite...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mums jau praėjo šventė :)

tik pasipiktinau rinko po 40lt, auklėtojom kažkokius š... atsiprašant nupirko, po puodelį, dar kažkokių nesąmonių, o vaikams tik po puzlę :)

nu nežinau, sakykit ką norit, bet mano vaikas dar puzlių tikrai nededa, tai ne toks vaikas kuris trijų neturėdamas dėtų puzles, pripirko vaišių pilna, daug tėvų išėjo namo, vaišės liko, tortas taip pat, nežinau kas ten viską valgė ir kaip jos dalinosi, bet pasakykit ar to reikia, ar negeriau vaikams nupirkti saldainių, mandarinų , sausainukų, atsigert, užkanda ir eina namo...

priperka gudrutės, o paskui pačios pasidalina...

iš 40 lt puzlė gal už 5lt :)

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka pirkot auklėtojom? :victory:

Sophia, ištikruju labai sunku įtikti visiems, man dar liko auklėtojom dovanėles nupirkti...Suma nedidelė, galvos skaumas ka čia padovanuoti.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai perkamos visiems vaikams vienodos dovaneles ir kyla gincu-vieni vaikai megsta knygeles vartyti,kiti ne...vieni megsta konstruoti,kiti ne...O jei dar neisskiriamos mergaites ir berniukai...As jau pradedu galvoti,kad butu geriausia jei patys tevai pirktu pvz.susitare iki 20 Lt. Tada nei pykciu,nei gincu.Ir ant vieno tevo neuzdetu tokios atsakomybes...Tik saldainius vienodus...

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ka pirkot auklėtojom? :victory:

Sophia, ištikruju labai sunku įtikti visiems, man dar liko auklėtojom dovanėles nupirkti...Suma nedidelė, galvos skaumas ka čia padovanuoti.

Nupirkau MEGOS čekius.

Mes patys šiek tiek vaišių susinešėm, daugiau tai, kas vaikam tiktų.

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš visai sutikčiau kad darželyje vaikams jokių dovanų tik saldainius visiems vienodus, nes ir darželyje dovanos ir namuose dovanos, kiek galima tų dovanų

iš tikrųjų būčiau ir pati mielai pasakius ką galvoju, bet nebuvau susirinkime dėl svarbių priesčių, o tie kurie vos galą su galu suduria tyli ir nieko nesako, nors už 40lt turi pragyventi visą savaitę visa šeima, nu žodžiu...

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o aš visai sutikčiau kad darželyje vaikams jokių dovanų tik saldainius visiems vienodus, nes ir darželyje dovanos ir namuose dovanos, kiek galima tų dovanų

iš tikrųjų būčiau ir pati mielai pasakius ką galvoju, bet nebuvau susirinkime dėl svarbių priesčių, o tie kurie vos galą su galu suduria tyli ir nieko nesako, nors už 40lt turi pragyventi visą savaitę visa šeima, nu žodžiu...

Matai, kai kurie tėvai savo vaikam saldainių neduoda, kąč tada dovanot :victory: Pažįstamos mergaitė alergiška, nuo šokolado atsiranda bėrimas. Vėl, negi liks vaikas be dovanos.

O kad tėvai tyli, tai ir mane nervina. Paskui, kai pradedi rinkt, prašo, kad palaukt iki atlyginimo, žada vėlaiu atiduot. Tai negi sunku per susirinkimą pasakyt, kad negalim tiek skirt, kad gal renkam po mažiau. Gėda? Kita priežastis? Nežinau...

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mus išvis po 20lt., rinko :victory:

Buvo nuspresta kad vaikams saldainiai, 5 lt., Kalėdu Seneliui ir kas lieka kažka simboliškai auklėtojom. Dauguma pritarė tam.

Nors praeitais metais rinkom lik po 35 lt., :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pas mus išvis po 20lt., rinko :lol:

Buvo nuspresta kad vaikams saldainiai, 5 lt., Kalėdu Seneliui ir kas lieka kažka simboliškai auklėtojom. Dauguma pritarė tam.

Nors praeitais metais rinkom lik po 35 lt., :flowers:

nu ir geriausia, paprasčiausia ir mažiau išlaidų :mirksiukas:

aš suprantu kad visiems neįtiksi, bet jau kai dauguma tėvų yra nepatenkinti, reiškias tikrai negerai :swoon2:

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat pas mus tas pats-visi tyli kai reikia.Kai isejom i rubinytes rengtis,tada kalbeti pradejo.Kur paskui besugaudysi visus...

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
net nebuvo kazkokiu taisykliu,pvz.uz tokia kaina ir nedaugiai arba deze turi buti tokio dydzio ir nedidesne... :super: Mazdaug mano vaikui senis gali padovanoti pupsika uz 10 lt,o jos draugui masina pacio vaiko dydzio uz 200 lt?! :super: Nu as skaitau nesamone biski... man daugiau patiktu,jeigu dovanos butu visiems vienodos.

Tai taip.. :rolleyes:

Bet jau nesamone.. ;[

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.