Pereiti prie turinio
kicule

Ar įmanoma lygybe tarp vyrų ir moterų

Rekomenduojami pranešimai

aš tai žiauriai nemėgstu, kai vaikus labai popina, kai įkala į galvą, kad jie - nuostabiausi, fainiausi ir t.t.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
aš tai žiauriai nemėgstu, kai vaikus labai popina, kai įkala į galvą, kad jie - nuostabiausi, fainiausi ir t.t.

popinimas nuo kalimo į galvą, kad jie patys fainiausi yra visiškai skirtingi dalykai...

kas tame blogo, kad jiems taip sakoma? kai tokie dalykai nesakomi, tai visokių kompleksų atsiranda..

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kai sakoma išauga tokie egocentrikai, ir šiaip paskui sunku gyvenime, kai supranta, jog yra ir gražesnių, ir šaunesnių, visa tragedija tada.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kai sakoma išauga tokie egocentrikai, ir šiaip paskui sunku gyvenime, kai supranta, jog yra ir gražesnių, ir šaunesnių, visa tragedija tada.

geriau karti tiesa nei saldus melas ir didziojo ego krize. Vaikuti mano tu esi pats paciausias ir visiap kaip eusias, nesamone, prisiziurai tokiu eusiu ir vemt norisi, kai net elementariu dalyku nesugeba :unsure: . Manau nereiketu pervetinti savo vaiku, juk jie na pasaulio bambos, tiesiog tegul kol vaikai ir buna vaikais, o ne suaugiusiu parodijos :unsure:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bent jau pas mane seimoj, tikrai lygybe yra :hm: kazkaip nuo pat draugystes pradzios idiegiau i musu santykius :o

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Rūkyti moteriai-yra negražu,o išgerti... tuo labiau.

Jei pas moterį yra daug vyru reiškia jį paskutine šliundra :victory: , o vyram turėti daug moterų yra kaip ir normalu .

Ar įmanoma lygybe tarp vyrų ir moterų :wub1:

manau, kad ne :wub1:

moteris ir turi buti moterim - moteriska...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.