Pereiti prie turinio
zmonike

Girimasis ar džiaugsmas?

Rekomenduojami pranešimai

matyt visur tokiu yra... Is esmes mane pacia erzina, kada kitas zmogus negali/nenori pasidziaugi paprastais dalykais, laiko juos niekiniaisi ir galvoja kad neverta...

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet skųstis mėgsta visi... Ir laukti užuojautos...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai daznai pagaunu save mastant, kai cia pasidalinti savo dziaugsmais kito asmens neizeidziant... nes savo dziaugsma pernelyg afisuojant kitas gali jaustis siaubingai... buna kad net nutyliu, nors sirdis taip troksta pasidalinti su kazkuo...

Mano vyresneli labai isgyre mokykloje per asmenini pokalbi, tai gryzau kaip ant sparnu ... Vienai draugei pradejau pasakoti ir matau kaip jos veidas mainosi, t.y. niaukiasi /tik paskui is jos 'istraukiau' kad jos sunums nelabai kaip ir sekasi toje mokykloje/ tai ir nustojau pasakoti 'pusiaukeleje'... Tai va - kad tau yra dziaugsmas - kitiem gali atrodyti pagyros...

tai čia nesąmoningas pavertimas džiaugsmo gyrimusi. Iš tiesų tai turbūt labai plona gija ta, ir labai priklauso nuo aplinkybių, žmonių ir požiūrio.

p.s. Geistei... Gal taip yra todėl, akd tas kitas nedirba mėgstamo darbo, neturi kažko ką turi kitas, tiksliau jam tas džiaugsmo neteikia, tuomet na išeina tokia pati situacija kaip apsakė Neklaužada. Todėl dažnai turbūt reikia rinktis su kuo dalintis. Nes tokiu atveju būsi pagyrūnė tik. O džiaugsmu galima dalinti man atrodo su nuoširdžiu žmogumi tavo atžvilgiu (ir esant momentui) ir daraišku, kai kitas yra laimingas, tada džiausmuio nesuteikia tokio atspalvio.

Aj nors ką čia gali žinoti kaip yra...

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai čia nesąmoningas pavertimas džiaugsmo gyrimusi. Iš tiesų tai turbūt labai plona gija ta, ir labai priklauso nuo aplinkybių, žmonių ir požiūrio.

ar nori pasakyti, kad jei pagalvoji kokiais zodziais 'pasidalinti dziaugsmu'- tai tas pats 'kaip cia geriau pasigirti'???. Gautusi, kad negali buti 'dziaugsmo'- o yra tik 'samoningas' arba 'nesamomingas' gyrimasis :17:

Deja as mastau kitaip... Ir svarbiausia tubut ne tai KAS IR KAIP pasako- bet kas ir kAIP PRIIMA...

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neklaužada, aš kalbu BŪTENT apie priėmėją, tu kalbi, gal džiaugiesi, o kitas savo kontekste tai suvokia kaip pasigyrimą. Aš apie tai.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra viena išeitis- įsidėti į burną užtrauktuką. Visiems neįtiksi.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neklaužada, aš kalbu BŪTENT apie priėmėją, tu kalbi, gal džiaugiesi, o kitas savo kontekste tai suvokia kaip pasigyrimą. Aš apie tai.

dabar jau suprantu :17:

Yra viena išeitis- įsidėti į burną užtrauktuką. Visiems neįtiksi.

ko gero... tada tektu ir zodi 'bendravimas' pasalinti is zodyno :P Nors kas nores - tai ir kiekviename zingsnyje pamatys 'girimasi'... nereiks ne zodziu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepavydus lietuvis?

Jūs juokaujat?

Kiekvienas žmogus vistiek kažkiek pagalvos, kad giriasi.

Man kartą buvo na kažkiek problema.

Turėjau širdies draugą ir dar keli buvę grįžo, na mes bendravom lyg ir, bet kaip draugai, o jie ėmė ir pareiškė , kad nori susigrąžinti.

Aš nemėgstu skaudinti žmonių, norėjau kainors švelniai jiems paskayti, kad draugą turiu ir tiesiog nenoriu gaivinti jokios romantikos. Pasiklausiau geriausios draugės, gal ji netyčia žino kaip galėčiau elgtis. Ji man pasakė "Nesigirk savo meilėm!". Na aš tik norėjau pagalbos, o išėjo, kad pasigyriau vaikinais.

Nežinau kaip atskirti.

(:

Dovanėlėmenas.gif

snow is falling all around me, children playing, having fun.

it's the season love and understanding!

Merry Christmas everyone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš dabar tengiuosi nepasakoti apie savo džiaugsmus, nes paskui pavydi ir galvoja kad nori pasigirti, nors iš tikrųjų nori tik pasidžiagti kad pavyko, kad kažkokį sumanymą įgyvendinai, bet ne visi tai supranta

man vieną kartą buvo taip, nuėjom su mažiuma pas gydytoją o ji klausią kiek žodžių jis taria, jam buvo metai ir 8 mėn, jis jau nemažai kalbėjpo ir tardavo sunkius žodžius, tada gydytoja pasakė kad jis yra labai aukšto išsivystymo lygio

aišku aš kaip ir kiekviena mama labai norėjau tuo pasidžiaugti ir pradėjau visiems pasakoti kad mus gydytoja labai išgyrė, ir kad taip passakė,

tačiau suprato ne visi, kai kurie ir dabar galvoja kad norėjau pasigirti :mirksiukas: :( :unsure:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vat susimasciau,kaip atskirti:kada zmogus giriasi,o kada dziaugiasi ir nori pasidalinti tuo dziaugsmu?

Nusiunciau draugei suremontuoto vaiko kambario nuotraukas(pati prase,kai baigsim,atsiusti).Tikrai,ne todel,kad noriu pasigirti.Nuosirdziai dziaugiuosi,kad pagaliau baigem tvarkyti ta bardaka,seniai norejom vaikui sutvarkyti kambari ir dziaugiuosi,kad pavyko igyvendinti sumanyma su siena.O ji kitai draugei pareiske,kad as dabar giriuosi visiems ... :wub1:

O juk daznokai,sakome:"ji ar jis giriasi",o gal tik zmogus dziaugiasi...? :rolleyes:

Pagalvojau apie šitą situaciją, tai man tai neatrodo gyrimasis, juolab, kad pati draugė prašė atsiųsti nuotraukas. Bet, jei šalia nuotraukų būtų parašyta "ir visa tai kainavo 10 000 litų", sakyčiau jau gyrimasis.

Na, galbūt atsargiai džiaugčiausi tokiais dalykais, kurie kitam gal būt yra problema ir pan. Na, kaip pvz. nesidžiaugčiau kokiu figūrą išryškinančių rūbų draugei, kuri mažo kubiliuko figūros ir pan.

Non rex est lex, sed lex est rex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daugeliui klausančiųjų svetimas džiaugsmas gali atrodyti kaip gyrimasis. Aš irgi kartais iš aplinkinių reakcijos suprantu, kad mano džiaugsmas buvo priimtas ne taip, kaip tikėjausi. Nieko nepadarysi, tokie jau mes- žmonės :)

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi atrodo kad kai zmogus pavydi-tai jam atrodo,kad kiti nesidziaugia,o giriasi.

gal cia ir ne prie ko, bet bendrauju su viena savo sena drauge,kuri gyvena Londone ir turi metais jaunesne dukryte uz Emilija. kai mes su ja susirasinejam as pastebejau ka as bepasakyciau jiania stengiasi konkuruotis....kad jeigu pasakau,kad mano mazoji nesimusa su kitais vaikuciais tai ji pradeda sakyt,kad jos mergyte uzgauna kitus vaikus tik tada kai jie jai ka nors padaro,o pries mano pasakyma ji sake,kad jos mergyte labai musa kitus vaikus ir be priezasties..... suprask kaip nori. ir taip pastoviai ka be parasyciau.....

ta dalyka net pradejo pastebeti ir kiti zmones,kurie bendrauja su manim ir su ja. kad kai jie ateina pas ja i svecius ji labai daug klausineja apie mano mazule- kaip jinai elgiasi, ar zaidzia su zaisliukais, ar linksma ir t.t. lyg noretu konkuruotis. as su ja bendrauju labai ramiai- net tokios minties man nera konkuruotis,o jinai viska isvercia..... taip pat ir dovaneliu....pati paklausia ka mano mazulei padovanojo gimtadienio proga- as pasakau-o ji tada bando, kadvat mano vaikui tai ta ir ana padovanojo.....lyg noretu duot suprasti,kad geresniu dovanu nera kaip kad jos mergytei padovanojo... keisti kartais buna tie zmones.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.