Pereiti prie turinio
Snapė

Vestuvinė suknelė

Rekomenduojami pranešimai

Na aš tik apie pietus važiuosiu dar :baban:

TAI JAU KAIP TIK GALESI PASIDALINK ISPUDZIAIS,LABAI LAUKSIM :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na mergaitės prisimatavau milijonus suknelių, visokių spalvų, visokių formų, visokių siluetų, net pavargau sušilau ir net atsibodo :D

Bet tik viena man buvo pati pati pačiausią, apie tokią net negalvojau kad man tiktų ir patiktų, tai va, įkeliu man atrodo grynai tokią pačią kaip aš ir išsirinkau :baban: laukiu visokių atsiliepimų.

Tiesa, dar rankpinigių nepalikau, nes ryt dar varysiu per kelis salonus, gal rasiu dar ką nors geriau :super:

5.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na mergaitės prisimatavau milijonus suknelių, visokių spalvų, visokių formų, visokių siluetų, net pavargau sušilau ir net atsibodo :baban:

Bet tik viena man buvo pati pati pačiausią, apie tokią net negalvojau kad man tiktų ir patiktų, tai va, įkeliu man atrodo grynai tokią pačią kaip aš ir išsirinkau :super: laukiu visokių atsiliepimų.

Tiesa, dar rankpinigių nepalikau, nes ryt dar varysiu per kelis salonus, gal rasiu dar ką nors geriau :super:

5.jpg

Indrute suknele labai labai grazi :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai graži suknelė :D

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Graži suknelė :D Tau reiktų nusifotografuoti su visomis patinkančiomis suknelėmis,tai tada išrinktume gražiausią :baban:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomi ir ispudinga suknele

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai labai grazi suknele, Indrute :pana3: Isivaizduoju, kad atrodysi nuostabiai su ja :victory::mirksiukas: Butinai parasyk, kaip seksis toliau :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, mes tai ivertinsime, parasyme kad grazi, bet svarbiausia, kad tau patiktu ir tu gerai su ja jaustumeisi :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na mergaitės prisimatavau milijonus suknelių, visokių spalvų, visokių formų, visokių siluetų, net pavargau sušilau ir net atsibodo :super:

Bet tik viena man buvo pati pati pačiausią, apie tokią net negalvojau kad man tiktų ir patiktų, tai va, įkeliu man atrodo grynai tokią pačią kaip aš ir išsirinkau :super: laukiu visokių atsiliepimų.

5.jpg

tikrai indrute suknele nuostabi :mirksiukas::victory::pana3:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patinka tokie sijonai :victory:

Taip noretusi dar is arciau pamatyt,nes suknele tikrai idomi ir grazi :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū labai mergaitės už gražius atsiliepimus :mirksiukas:

Šiandien suknelių nevažiavau rinktis, bet jaučiu savaitgali pravaryt reik dar bent per kelis salonus, nes paskui labai striuka bus su laisvom dienom :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai pasakoju kaip sekėsi mano paieškos užvakar dieną.

Perlėkiau tris salonus.

Ir tik veinam, paskutiniam radau dar dvi sukneles dėl kurių alpstu :geda: Bet dabar liko tik apsispresti, nes kainos sakyčiau gan skirtingos visų. Turiu tris favorites sukneles, vienos kaina 1000lt, kitos 1400lt ir 2000lt :geda::geda:

Tai beliko tik apsispresti :lol:

O svarbiausia radau pamergių sukneles kokių ir ieškojau visą laiką :geda: ryškiai ryškiai salotinių :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.