Pereiti prie turinio
Snapė

Vestuvinė suknelė

Rekomenduojami pranešimai

Na tai pasakoju kaip sekėsi mano paieškos užvakar dieną.

Perlėkiau tris salonus.

Ir tik veinam, paskutiniam radau dar dvi sukneles dėl kurių alpstu :geda: Bet dabar liko tik apsispresti, nes kainos sakyčiau gan skirtingos visų. Turiu tris favorites sukneles, vienos kaina 1000lt, kitos 1400lt ir 2000lt :lol: :geda:

Tai beliko tik apsispresti :lol:

O svarbiausia radau pamergių sukneles kokių ir ieškojau visą laiką :super: ryškiai ryškiai salotinių :lol:

kaip fainaaa :geda::geda: :lol: :super:

gal gali ikelti nuotraukytes paskutiniu dvieju sukneliu? :geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
kaip fainaaa :geda::super::geda: :lol:

gal gali ikelti nuotraukytes paskutiniu dvieju sukneliu? :geda:

Žinau tik vienos suknelės pavadinimą, bet iš saito neleidžia įkelti nuotraukos, tuoj pabandysiu įmesti nuorodą, arba paaiškinsiu kaip ją rasti :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laukiam laukiam :geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ji ispanų dizainerio, ispaniško stiliau bet man nereali :geda:

Pasirodo ir per nuoroda neįeisi :geda: tai aiškinu kitaip einat į http://www.splasposa.com/ , ten pasidarot english version apačioje, ir tada kairėje pusėje spauskite Make your choice, tada pasirenkate DIVA kolekcija, tada antra puslapi tos kolekcijos, ir ta suknelė prieš paskutinė antrame puslapyje.

Na ar aiškiai paaiškinau?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tikrai pasakiska suknele...jeigu ta ziuriu,tai fantastiska. jinai okia pilksva siek tike.negynai balta? :geda::geda::geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na tikrai pasakiska suknele...jeigu ta ziuriu,tai fantastiska. jinai okia pilksva siek tike.negynai balta? :geda::geda::geda:

Ji kreminė, ir vadinasi SOROYA.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ji kreminė, ir vadinasi SOROYA.

taip ta pacia ziurejau ka tik.labai grazi suknele. paveikslelyje man siek tiek pilksvoka :geda::geda::geda::super: pasakiska suknele :geda: :lol: :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
taip ta pacia ziurejau ka tik.labai grazi suknele. paveikslelyje man siek tiek pilksvoka :geda::super::super::super: pasakiska suknele :super::super::super:

Na ji toje nuotraukoje tikrai tokia pilkšvoka atrodo, bet reliai tai kreminė daugiau, na ne hrynai šampaninė, bet ir ne balta :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai neina pažiūrėt, nedašyla kaip :geda:

Indre gal gali man į paštą įmest, ar skaipu perduot :super:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ji ispanų dizainerio, ispaniško stiliau bet man nereali :super:

Pasirodo ir per nuoroda neįeisi :super: tai aiškinu kitaip einat į http://www.splasposa.com/ , ten pasidarot english version apačioje, ir tada kairėje pusėje spauskite Make your choice, tada pasirenkate DIVA kolekcija, tada antra puslapi tos kolekcijos, ir ta suknelė prieš paskutinė antrame puslapyje.

Na ar aiškiai paaiškinau?

tikrai aiskiai paaiskinai ir as buvau i ta puslapiuka uzejus ,na labai labai grazi suknute :geda:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man tai neina pažiūrėt, nedašyla kaip :geda:

Indre gal gali man į paštą įmest, ar skaipu perduot :super:

Negaliu nes ir pati negaliu įsisaugoti :super:

Tai kur tau neaišku kur paaiškinau kaip ją rasti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai liuks suknelė :geda::super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.