Pereiti prie turinio
kicule

Vestuviniai žiedai

Rekomenduojami pranešimai

Indrute ir tie ir tie grazus :D

O kur butent rinkite,jau zinot ar tikrai tokie yra?

Ar kazka panasaus ziuresit :doh::flower:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Indrute ir tie ir tie grazus :D

O kur butent rinkite,jau zinot ar tikrai tokie yra?

Ar kazka panasaus ziuresit :doh::flower:

Darysimies žiedus "Monodijoje" ten pigiausiai gaunasi. Vieni, tie maniškiai tai iš monodijos ir yra, o antri iš aukso gijos. Bet šiandien juvelyras sakė atneš daug gyvų pvz tai bus galima geriau išsirinkti kaip daiktą matai ir gali pačiupinėti.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazus ziedai Indrute. mano vyras norejo tokiu panasiu kaip tu, o as norejau kaip tavo vyras tik su geltonu auksu, labai man patinka su akmenukais vestuviniai ziedeliai, bet nusileidau vyrui ir isrinkom kaip jis noreji, nes nenorejau jo jaudinti ir taip buvo nervuotas pries vestuves.... :geda: :lol: :lol: :doh: :P

tad Indrute kokius beisrinktumete-svarbiausia kad jie butu meiles simbolis :flower::doh: :D :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na labai idomus,tikrai...

kazin kokia mazdaug kaina vieno ziedo :flower:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na mes kadangi turim savo aukso, tai 14 gramų per abu žiedus pagaminimas apie 600 litų, o jeigu jų auksą imant gramas 35lt, na tai maždaug gautusi 1100lt.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na mes kadangi turim savo aukso, tai 14 gramų per abu žiedus pagaminimas apie 600 litų, o jeigu jų auksą imant gramas 35lt, na tai maždaug gautusi 1100lt.

oho nepigiai gaunasi...... nors ir mes mokejome panasiai... :flower:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo... kaina nera maza :D

Pas mus paprasti ziedeliai, bet as tokiu (paprastu) labai norejau :doh::flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip tai žinokit pigiai :flower::doh:

Nes žiūrinėjom visur žiedus, tai pvz garsiose aukso parduotuvėse, žiedai mūm abiem kainuoti maždaug 2800lt, ir tai nepasakyčiau kad kažkokie išskirtiniai, nu gražus bet jau žiauriai per brnagūs :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Šiaip tai žinokit pigiai :doh: :lol:

Nes žiūrinėjom visur žiedus, tai pvz garsiose aukso parduotuvėse, žiedai mūm abiem kainuoti maždaug 2800lt, ir tai nepasakyčiau kad kažkokie išskirtiniai, nu gražus bet jau žiauriai per brnagūs :geda:

vestuviniu ziedeliu kainos visada gan aukstos una, ns zmonems nera kur detis ir tenka pirkti, o tose garsiose parduotuvese mokama ne uz kokybe o uz garsu varda. nors kai uzdesi ziedeli tai juk ant jo neparasyta kad tai garsaus dizainerio darbas..... :lol: :flower: :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na šiaip man tai nesvarbu ar dizainerio ar paprasto juvelyro, man svarbiausia kad TIE žiedai man patiktų. Ir mes savo samatoj buvom surašę žiedai 2000lt, bet esam be galo laimingi kad išeis tik iki 1000lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na šiandien važiuosim išsirinkti jau žiedų :mirksiukas:

O aš va tokių

19.jpg

Nu ir kaip rast vieną bendrą kompromisą? :unsure: :blink: :blink:

man taip pat artimesni butu tavo issirinkti ziedai :lol:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man taip pat artimesni butu tavo issirinkti ziedai :blink:

Ačiūūūūūūūūūū :mirksiukas: :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.